Toki Site Yönetiminde Usulsüz Devir İddiası

Bugün yapılan Abdullahpaşa 4. Etap TOKİ yönetimlerinde usulüne göre toplantı yapılmadığını kaydeden Ümit TINARLI, gerçekleşen toplantıda hiçbir şekilde KMK 634 sayılı kanuna göre devir edilmediğini idda etti.

Toki Site Yönetiminde Usulsüz Devir İddiası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tınarlı açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi;

"İlk usulsüzlük KMK 634 sayılı kananun (Değişik ikinci fıkra: 14/11/2007-5711/15 md.) Yeter sayının sağlanamaması nedeniyle ilk toplantının yapılamaması halinde, ikinci toplantı, en geç onbeş gün sonra yapılır. Bu toplantıda karar yeter sayısı, katılanların salt çoğunluğudur.
Bu kanunda yeter sayı için ayrıca konulmuş olan hükümler saklıdır. Çevre ve şehircilik bakanlığına bağlı olan EMLAK yönetim bu şekilde davranırsa özel şirketler neler yapmaz.
Toplantıda adamına göre işlem yapılıyor. Toplantıya katılan Ümit TINARLI toplantıda hak sahiplerine temsilcilik başkanlık verileceğini söyleyen emlak yönetim memurları burda da usulsüzlük yapılığını iddia ederek. Bizleri polis eşiğinde dışarı çıkartan  bu memurlar yönetimi hak sahibi olmayanlara verildiğini ve hak sahibi olmayanalara blok temsilciliği verildiğini idda etti." Dedi. 

Haber: Çağlar Karataş