Yine Yeniden Elazığ

Yılların ihmaline uğrayan altyapı çalışmaları, fuar ve kongre merkezi, yeni şehirlerarası otobüs terminali, Engelsiz yaşam merkezi, Cumhuriyet ve 15 Temmuz yeraltı otopark ve meydan düzenlemeleri, tarih ve turizm merkezi Harput'ta yapılan çalışmalar ve hizmete açılan müzeler, çok sayıda yeni bulvar ve caddeler, kültür ve sanat etkinlikleri alanında yüzlerce projeyi hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönem projeleriyle de halkın takdirini kazanıyor. Başkan Şerifoğulları için ustalık dönemi hizmetlerini hayata geçirmek için saatler kaldı...

Yine Yeniden Elazığ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019 yılından bugüne ilk beş yıllık görev süresi içerisinde şehre değer katan sayısız projelere imza atan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamındaki çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.
Başkan Şahin Şerifoğulları, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ziyaretlerinde eşlik etti. 

YÜZER GES’E ZİYARET

Elazığ Valiliği ziyaretinin ardından Bakan Yumaklı, Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin “İlk Yüzer GES Projesi” olarak Elazığ’da uygulamaya geçirilecek olan ve Kuzova Pompa Sulaması'nın enerji ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlayacak Elazığ Kuzova Yüzer GES Projesi’nde incelemelerde bulundu. Ardından Başkan Şerifoğulları,
 Bakan Yumaklı ve beraberindeki heyeti Elazığ Belediyesi’nde ağırlayarak şehirde yapımına devam edilen ve tamamlanan projeler hakkında bilgi verdi. 

SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Başkan Şerifoğulları ve heyet “Sektör Paydaşları” toplantısında üreticilerle bir araya geldi, hayvan hastalıklarıyla mücadelede etkin bir yol olarak kaynağında çözüm sağlamak amacıyla; Çağlar köyü yakınında faaliyet gösterecek olan Veteriner Yol Kontrol Denetim İstasyonu'nunda incelemelerde bulundu. 

YAZIKONAK SKM ZİYARETİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Şerifoğulları, Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Şerifoğulları; “Aziz şehrimiz Elazığ’da Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı ağırlamanın ve Elazığ temaslarında kendilerine eşlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Aziz şehrimize teşrifleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum”dedi. 

ERTÜRK; 

“ŞAHİN BAŞKANIMIZ 5 YILDA ŞEHRİMİZİ ADETE ŞAHA KALDIRMIŞ” 

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk’ü ağırladı. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ertürk; “AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanımız ve Adayımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na samimi dostlukları ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Şahin Başkanımız 5 yılda sayısız eserler kazandırmış, şehrimizi âdete şaha kaldırmış, yürekten kutluyorum. AK Parti Elazığ’da tarih yazmaya devam edecek, Türkiye Yüzyılında emin adımlarla yürüyecek”dedi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARINA HİCRET MAHALLESİ’NDE YOĞUN İLGİ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Çelik ile birlikte,Hicret Mahallesi’nde bulunan TOKİ Konutlarındaki Site toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Şerifoğulları’nı ilgi ve destekle karşıladı. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI:
 “YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR HİCRET MAHALLEMİZE DEĞER KATTI”

 5 yıllık dönemde Elazığ’a önemli yatırımlar kazandırdıklarını dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları; “5 yıllık görev süremiz boyunca altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, eğitimden spora, gençlikten sosyal belediyeciliğe kadar her alanda aziz şehrimizde çok kıymetli hizmet ve eserlerimiz oldu. Hicret Mahallemizde Şehirler Arası Otobüs Terminali,spor tesisi, sentetik saha, spor salonu, tartan atletizm pisti gibi projelerimizi hayata geçirdik ve bazıları da devam ediyor. Yaptığımız ve yapacağımız bu yatırımlar Hicret Mahallemize değer kattı” dedi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI:
“ÖNCELİĞİMİZ, KENTSEL DÖNÜŞÜM” 

5 yıldır verdiği sözleri yerine bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “Yeni dönemde çok daha nitelikli projeleri hayata geçireceğiz. Önceliğimiz, kentsel dönüşüm çalışmaları olacak. Eski yapı stoklarımızı dönüştüreceğiz ve bunun için öncü olacağız. Sayın Bakanımızla görüştük ve bu konuda sıfır faiz kredi oranı kesinlikle olacak. Onu aldığımız takdirde müteahhitliğini de Belediye olarak biz yapacağız. Nailbey Mahallemizde yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmalarının ardından Gazi Caddemizi yayalaştıracağız. Yeni parklar, spor tesisleri hayata geçireceğiz. Tekstilkent’i kuracağız. Stadyum ile Valilik arasındaki alanda muazzam bir Millet Bahçesi yapacağız. Her mahallemizde yeni bir projemizi hayata geçireceğiz. Hicret Mahallemize Semt Konağı'nı kazandıracağız. Kütüphane, spor yaşam merkezi, kreşler ve kadınlarımız için üretim yerleri oluşturacağız. 5 yıldır biz sizlere ne söz verdiysek hayata geçirdik. 

“YENİ DÖNEMDE DE HALKIMIIZN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ”

Yeni dönemde de 5 yıl boyunca halkın hizmetkârı olacaklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları; “31 Mart akşamından sonra da inşallah kıymetli hemşehrilerimiz ve aziz şehrimizin geleceğini inşa etmek için aşkla, sevgiyle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.