Ak Parti, Maden konusunda ki son açıklaması ile topu taca atmıştır!!!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş maden sahalarının işletilmesi konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu

Ak Parti, Maden konusunda ki son açıklaması ile topu taca atmıştır!!!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakuş yaptığı açıklamalarda şu ifadalere yer verdi:

"Bütün bir şehrin esnafıyla, partisiyle, medyası ve STK sı ile vekili ile tek ses, tek vücut olduğu bir anda Cumartesi akşamı AKP milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanının Maden sahalarının işletilmesi konusunda yapmış oldukları basın açıklamaları memleketimize ve memleketimizde oluşan birlikteliğe gölge düşürmüş, yarışmacı arkadaşlara başarılar temenni edilerek, kamuoyunun aklıyla alay edilmiş ve kamuoyunun önüne hedef tahtası olarak TSO konulmuştur. Yapılan açıklama talihsiz ve işin sorumluluğundan sıyrılma amacıyla yapılmıştır. Sözüm ona, bugüne kadar sürecin takipçisi olduklarını, açık ihale yapılacağını, şartları taşıyan herkesin ihaleye katılabileceği, bu saatten sonra kendilerinin yapacak birşeyi olmadığını ve sorumluluğun TSO da olduğunu belirtilerek yine bizleri şaşırtmadılar. Hayır efendim! Bu işin sorumlusu ve müsebbibi birinci derecede TSO değildir, doğrudan sizsiniz! YirmiYapacak birlerimiz kalmadı sürecin takipçisi olacağız diyerek bu işten sıyrılamazsınız.
Milletin ve memleketin vekili olduğunuzu idrak ederek bunuda fiiliyatta göstermek adına dört vekil, il başkanı Ve belediye başkanı olarak bakanın yanına giderek kamuoyunun beklentisinin iletilmesi gerekmektedir. Ağır mali ve yeterlilik kriterlerinin sözleşmeden çıkarılmasından tutun, ihalenin ileri bir tarihe ertelenmesi hususunda gerekli sorumluluk TSO nun üzerinde değil, doğrudan sizin üzerinizdedir. Öyle bir basın açıklaması ile kamuoyunun önüne TSO yu günah keçisi ilan edecekmişçesine bir algı yaratıp kenara çekilmek olmaz! Bizde Yeniden Refah Partisi olarak bu konuda sizlerin takipçisi olacağız. Kamuoyuna duyurulur" dedi.