Başkan Or 'iyi parti, iktidar yürüyüşünü sürdürüyor'

İYİ Parti İl Başkanı MevlütOr, şehrin yatırımlardan yeteri kadar nasibini almadığını ifade ederek, iktidara geldikleri zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Başkan Or 'iyi parti, iktidar yürüyüşünü sürdürüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Köy gezilerini mutat bir şekilde sürdüren İYİ Parti Elazığ il teşkilatı, Kuzova köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Mesude Cömert, Belediye Meclis Üyesi Kahraman Doğan, iş insanı Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan’ın da bulunduğu ziyaretlerde Alaca, Avcılı, Arpagut, Çöteli ve Pelte köylerinde vatandaşlarla bir araya gelindi.
İYİ Parti heyeti Kuzova köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Muhtarlar, yıllardır sorun yumağı haline gelen ve bir türlü çözüme kavuşmayan sulama sorununun hala devam ettiğini ifade ederek, iktidarın bu konuyu görmezden geldiğini belirttiler. Köy sakinleri ise tarımın bitme noktasına geldiğini, yem ve gübre fiyatlarında yaşanan fahiş artıştan yana sıkıntılarının olduğunu ifade ettiler.


ELAZIĞ, KADERİNE TERK EDİLMİŞ
Elazığ’ın kaderine terk edildiğini, AKP milletvekillerinin bu konuda duyarsız olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı MevlütOr, ziyaretler sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Kuzova köylerinde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şehrin genelinde olduğu gibi burada da gördüğümüz manzara değişmedi. Köylüler artan yem, mazot, gübre fiyatlarından dertli. Kuzova Sulama Projesi 20 yıldır çözülemedi. İnşallah iktidara geldiğimiz zaman ilk yapacağımız icraatlardan biri bu projenin hayata geçmesi olacak. Vatandaşın AKP hükümetlerinden yana artık bir beklentisinin kalmadığını görüyoruz. Her gittiğimiz yerde İYİ Parti’nin yükselişinden dolayı vatandaşların gözlerindeki mutluluğu görüyoruz. Tabi bu da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Vatandaşlarımıza genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin selamını iletiyor ve sorunlarını yazılı olarak genel merkezimize gönderiyoruz. Oy verip meclise gönderdikleri milletvekillerinin duyarsız olmasından dert yanan vatandaşlarımız rahat olsunlar İYİ Parti iktidarında bizler onları yalnız bırakmayacağız.”
 

İŞ İNSANI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERCAN 
‘HÜKÜMETİN TARIM POLİTİKASI VATANDAŞI EZİYOR’
İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, hükümetin tarım politikalarının yetersiz olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:
“İl Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Kuzova köylerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kapısını her çaldığımız hemşehrimizin hükümetten yakındığına şahitlik ettik. AKP milletvekillerinin başta sulama projesi olmak üzere tarımsal faaliyetlerle ilgili duyarsız olması köy sakinlerimizi canından bezdirmiş. Bizler İYİ Parti teşkilatları olarak şehrimizin genelinde vatandaşlarımızın sorunlarıyla dertleneceğimizin sözünü veriyoruz. Makamların gelip geçici olduğunu, baki kalanın gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunun bilinciyle, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum.”
 

İYİ PARTİ’YE GENİŞ KATILIM
İYİ Parti İl Başkanı MevlütOr ve beraberindeki teşkilat mensuplarının Kuzova ziyaretleri sırasında partiye yeni katılımlar oldu. Başkan Or, yeni üyelere rozetlerini takarak hayırlı olması temennisinde bulundu.