Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan 'Ramzan Ayı' mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Rahmet, merhamet ve mağfiret ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.' dedi.

Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan 'Ramzan Ayı' mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti, “Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’nin yer aldığı, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, rahmet ve mağfiretin sağanaklaştığı on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Bu mübarek zaman dilimi hepimiz için ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almak, dayanışma ve paylaşma gibi ulvi duyguları en güzel şekilde yaşatmak, bir ve beraberliğimizi güçlendirmek adına çok önemli bir fırsat olacaktır. Elazığ Belediyesi olarak bu özel iklimi şehrimizde hemşehrilerimizle paylaşmak adına dopdolu bir içeriğe sahip Ramazan ayı etkinlikleri hazırladık. Bir ay süresince şehrimize bir marka değer olarak kazandırdığımız Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'mizde Ramazan iklimini hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Yine her zaman olduğu gibi sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bu vesileyle rahmet, merhamet ve mağfiret ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”