Evsen: Esnaflarımızı ayırt etmeden ziyaret ediyoruz

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Evsen bir ilin gelişiminde ve kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının büyük önem arz ettiğini söyledi.

Evsen: Esnaflarımızı ayırt etmeden ziyaret ediyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir ilin gelişiminde ve kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Elazığ’ımızda yaşanan deprem ve ardından yaşanan pandemi ile esnaflarımız çok büyük sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Dünya’da STK’leri ve meslek odaları güçlü olan ülkelerde ekonomik anlamda kalkınmanın güçlü olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.
ESNAFIMIZIN GEREK SOSYAL GEREK EKONOMİK ALANLARDA YAŞADIĞI SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ
Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, seçim çalışmalarına kapsamında odalarına kayıtlı esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek 'Esnaflarımızın sorunları çok. Gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntıları profesyonel bir şekilde çözeceğiz' dedi.
EVSEN: ESNAFLARIMIZI AYIRT ETMEDEN ZİYARET EDİYORUZ
Adaylığını açıkladıktan sonra ummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Esnaflarımızı ayırt etmeden ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorunlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını not ediyoruz. Allah nasip eder esnaflarımızın desteğiyle Oda seçimlerini kazanırsak şehrimizin ekonomisinin temel taşı olan esnaflarımızın gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntılarını her platformda dile getirerek çözülmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
EVSEN: BAŞKAN OLURSAK BİZE OY VERSİN VEYA VERMESİN TÜM ESNAFIMIZA HİZMET EDECEĞİZ
Başkan Adayı Evsen son olarak; ''Allah nasip ederse 30 Ocak Pazar Günü seçimimiz olacak. Ekip olarak sahadayız esnafımıza kendimizi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Sürekli olarak esnafımızla iç içeyiz. Seçim gününe kadarda esnafımızı ziyaret etmeyi sürdüreceğiz.  Allah nasip eder başkan olursak bize oy versin veya vermesin tüm esnafımıza hizmet için yola koyulacağız. Biz ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz” dedi.