Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'tan Yeni Yıl Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'tan Yeni Yıl Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şu ifadeleri kullandı;“Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. Her başlangıç, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği; kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni çalışmaların filizlendiği zaman dilimleri olarak değerlendirilmelidir.
2021 yılında başta Üniversitemizin YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilmesi olmak üzere farklı alanlarda çok sayıda tarihi başarıya imza attığımız bir yıl oldu. 2022 hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olarak eğitim kalitemizi, başarı grafiğimizi daha üst seviyelere çıkaracağımızı umut ediyoruz. Aynı zamanda bilim, kültür, sanat ve teknolojiyle donatılmış; vatanını ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan; araştıran, sorgulayan, üreten ve toplumsal duyarlılığı yüksek nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmayı sürdüreceğiz. Karşılamaya hazırlandığımız 2022 yılında Fırat Üniversitesi ailesinin bireyleri olarak yine var gücümüzle çalışacak, Üniversitemiz ve Ülkemiz adına önemli işlere imzamızı atmaya devam edeceğiz.

Fırat Üniversitesi ailesinin, kıymetli Elazığlıların ve tüm milletimizin 2022 yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın; sağlık, huzur, refah ve başarı getirmesini temenni ederim”