Fırat Üniversitesi 'Sağlık Bilimlerinde Teknoloji Üretimi İçin Teknoloji Transfer Ofislerinin Rolü' Konulu Konferans Düzenlendi

Fırat Üniversitesi ile Fırat Teknokent işbirliğinde 'Sağlık Bilimlerinde Teknoloji Üretimi için Teknoloji Transfer Ofislerinin Rolü' konulu konferans düzenlendi.

Fırat Üniversitesi 'Sağlık Bilimlerinde Teknoloji Üretimi İçin Teknoloji Transfer Ofislerinin Rolü' Konulu Konferans Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Kosgeb Elazığ İl Müdürü Şaban Yaşa, Fakülte Dekanları ile Öğretim üyeleri katıldı.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknopolis TTO ve Teknopol İstanbul Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Çömlek, Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici şirketi olarak, hızlı kabuk değiştirebilen,değişikliklere çabuk uyum sağlayabilen ve çok yönlü organizasyonlu yönetim şeklini benimsediklerini belirterek, “Üniversiteler, bir yandan dünyadaki bilimsel gelişmeleri takip ederken diğer yandan da özellikle sanayiyi yakından takip edebilmeli ve sanayicinin ihtiyacını iyi analiz etmelidir.

Sanayici, ülkede “Siber Güvenlik Uzmanı” bulamıyorsa burada şapkamızı önümüze koyup düşünmek gerekmektedir. Sağlık Bilimleri alanında proje yapmak isteyen öğretim üyelerime takıldıkları her noktada yardımcı olabiliriz” dedi.