HEFİAD'tan Türkiye Yazarlar Birliğine Ziyaret

Elazığ başta olmak üzere ülkemizin birçok ilinde yürütülmeye başlanan 'Komşuluk Mazi Olmasın' projesini gerçekleştiren HEFİAD Başkanı Mehmet Gürdaş geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesini ziyaret etti.

HEFİAD'tan Türkiye Yazarlar Birliğine Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Komşuluk Mazi Olmasın” adıyla iki yıldır çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Helal Finans Araştırmaları Derneği Başkanı Mehmet Gürdaş kısa film yarışması, ağaç dikme ve hatıra orman oluşturma çalışmaları, komşuluk temalı farkındalık oluşturma gayretleri ile günlük yazma faaliyetlerinin yeni dönem planlamaları amacıyla bulunduğu Elazığ’da çeşitli temaslarda bulundu.


Eğitimci Ziya Polattaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesini ziyaret eden Mehmet Gürdaş, TYB Şube Başkanı Nazım Payam ve Şube Genel Sekreteri Gıyasettin Dağ’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye Yazarlar Birliğinin ülkemizin kültür ve sanatına 40 yılı aşan bir zamandır önemli katkılar sunan bir kuruluş olduğuna değinen Gürdaş, TYB’nin Elazığ’da şubeleşmesini memnuniyetle karşıladıklarını ve faaliyetleri ile Elazığ’ın kültürel dokusuna ciddi katkılar sunacağına inandığını sözlerine ekledi.


TYB Elazığ Şube Başkanı Nazım Payam ise HEFİAD tarafından yürütülen projeleri öğrenmekten memnun olduklarını ifade ederek özellikle “Sevgili Günlüğüm” Projesinin kendilerini heyecanlandırıldığını, genç dimağların erken yaşta yazmaya özendirilmesini önemli ve kayda değer bir faaliyet olarak nitelendirdiklerini söyledi.


Konuşmaların ardından Mehmet Gürdaş tarafından Nazım Payam’a tablo sunuldu.