İl Özel İdaresi Personellerine Eğitim Semineri Başladı

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan toplam 4 gün devam edecek olan eğitim semineri başladı.

İl Özel İdaresi Personellerine Eğitim Semineri Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi ve Gedikbaş Hukuk Bürosu işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim seminerinin ilk gününde açılış ve Kamu Görevlileri Etik ve Davranış İlkeleri ile Disiplin süreci ele alındı. Ayrıca eğitim seminerine Ankara Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ordu Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Rize İl Özel İdaresi ve Erzincan İl Özel İdaresi dijital ortamda katıldı.

Seminer öncesi bir değerlendirme yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Cemil YATKIN, Kurum kültürünün oluşturulması, aidiyet duygusunun artırılması, çalışanların değişen mevzuat uygulamaları konusunda bilgilerinin artırmak amacıyla eğitimlere devam edeceklerini söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ ise düzenlenen eğitim seminerleri ile kurumsal kapasitenin artırılması çalışanların moral ve motivasyonlarının yükseltilmesini hedeflediklerini belirtti.

Gedikbaş Hukuk Bürosu Avukatlarından Mehmet GEDİKBAŞ’ın moderatörlüğünde başlayan eğitim seminerinin ilk gününde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinden Doç Dr. Fatma Ebru GÜNDÜZ tarafından “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Disiplin” başlıklarında eğitim verildi.

Seminerin kalan günlerinde Kamu İhale Kanunu ve Uygulamaları eğitimi ile devam edecek ve Üstün DÖKMEN tarafından verilecek “Kurum Kimliği ve Kurumsal Aidiyet” başlıklı eğitimle sonra erecek.