(MGE) Mevlüt Gakgo ve Ekibi internette

Mevlüt Gakgo Ekibi (MGE) tüm internet sitelerinde büyük beğeni toplayarak izlenme rekorları kırıyor.

(MGE) Mevlüt Gakgo ve Ekibi internette
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnternet video paylaşım sitelerinde büyük beğeni toplayan tiyatro sanatçımız Levent Genç, çekip yayınladığı parodilerin sırrını anlattı; daha önce tiyatro oyunlarımızla salonlara insanları dolduruyorduk, pandemiden ötürü kimsenin hastalanmasına sebep olmama adına tiyatro oyunlarımıza ara verdik. Şimdilerde kısa parodi videoları çekerek paylaşım sitelerine gönderiyorum. Çok ciddi ilgi ve beğeni ile karşılaştık. İnsanlar evinde veya iş yerinde cep telefonuyla rahat bir şekilde videolarımıza ulaşa biliyor. Her Cuma günü küçük daracık iş yerimizde, büyük işler başardığımızı insanların teveccühü ile anladım.
Mevlüt Gakgo Ekibi (MGE) olarak takipçilerimizin sevgisine layık olma adına her hafta birkaç parodi videosu çekerek paylaşıyoruz. Bu videoları hazırlarken de büyük bir titizlik ve ciddiyetle yapıyoruz. En önemlisi dükkânımdaki her üründen malzeme çıkararak eserlerimizi doğaçlama hazırlıyoruz. Hiçbir metne bağlı kalmadan herhangi bir aksesuarı gördüğüm andan 10 saniye içinde kurgusunu kafamda hazırlayarak kamera karşısına çıkıyoruz. Hiçbir parodimiz içinde 1 dakika düşünmemişimdir anında senaryolaştırarak çekimlerimizi yapmışızdır. Bu Allah’ın verdiği bir yetenektir. Bu yeteneğimizi Allah yolunda harcamayı rabbim bize nasip eder inşeAllah.  
Amacımız Elazığ ağzını yaşamak ve yaşatmak, Elazığ ağzı unutulmaya yüz tutmuştur. Her parodimizde Elazığ’a öz sözleri söyler Elazığ’ın tanıtımını en iyi şekilde büyük kitlelere duyurmaya ve tanıtmaya çalıştık ve büyük titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Bizimle çalışmak isteyen her yaş gurubundan insanlar 7 den 70 e kadar gelip MGE’ye katıla bilirler. Kimseyi ötelemeden ayırt etmeden, herkesi (MGE) Mevlüt Gakgo Ekibi’ne beklerim. Çalışmalarımızı takip etmeniz için internete; Levent Genç Mevlüt Gakgo, levent_mevlutgakgo yazarsanız birçok çalışmamıza şahit olursunuz.         Yüzünüzdeki tebessüm eksik olmasın.