Milletvekili Erol'dan Öğretmenler Gününde Şık Hareket

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fiziksel engelli öğrencisini kucağında taşıyan öğretmenin 'Öğretmen Günü'nü kutlarken, öğrenciye ise akülü araç hediye etti.

Milletvekili Erol'dan Öğretmenler Gününde Şık Hareket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Arıcak İlçesine bağlı Erdemli ilçesinde ikizler  Mustafa ve Muhammet Demir,  prematüre olarak dünyaya geldi. Doktorların yaşamaz dediği ikizler hayata tutundu fakat Mustafa’da  kas güçsüzlüğü oluştu. İkiziyle okula başlayan Mustafa’nın umutlarını ise sınıf öğretmeni Erhan Arslanbaş yeşertti. Onunla kendi evladı gibi ilgilenen  öğretmen Arslanbaş, her teneffüs Mustafa’yı kucağına alarak bahçede oyunlar oynatıyor. Ailesinin  getiremediği zaman öğrencisini evinden alarak kucağında okula getiren fedakar öğretmen Arslanbaş, sınıf tahtasında da yine kucağına alarak ders çalıştırıyor. Bu sene geçirdiği ameliyat, fizik tedavi ve öğretmeninin ilgisi ile ayaklarının üzerinde duran Mustafa, ilk adımlarını atmaya başladı. Neşe içerisinde arkadaşları gibi yürümenin keyfini çıkartan Mustafa, yorulduğu zaman yine kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan öğretmeninin kucağında buluyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, haberler konu olan öğretmeni arayarak Öğretmenler Gününü kutladı. Ayrıca Mustafa’nın ailesi ile görüşüp sağlık durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Erol, Mustafa’ya akülü araç hediye etti.