Teşekkür Plaketi Verildi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, fidan dikimi ve bakımı konusunda üniversiteye her türlü desteği sağlayan Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner ve ekibi ile Üniversite Yapı İşleri Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür plaketi verdi.

Teşekkür Plaketi Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektörlük makamında düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ile Fırat Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığı çalışanları katıldı.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Fırat Üniversitesi ile yapmış oldukları protokol kapsamında Harput yerleşkesi ile Rektörlük yerleşkesine toplamda 46 Bin fidan dikimi gerçekleştireceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a teşekkür etti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise Fırat Üniversitesi ve Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde daha yeşil bir üniversite sloganı ile çalışmalarına devam ettiklerini anımsatarak, Üniversiteye verdiği desteklerden ötürü Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner’e ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Göktaş tarafından fidan dikimi ve bakımı konusunda üniversiteye her türlü desteği sağlayan Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Orman Bölge Müdürlüğü personelleri Aziz Güzelocak, Mehmet Yıldırım, Abdullah Sertdemir, Ersin Taş, Hidayet Sarı, Yahya Açıkmaz, Fırat Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanlığından Atilla Bahşi ile Bedrettin Murat’a teşekkür plaketleri verildi.