'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin'de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile 'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin’de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Elazığ Belediyesi, İsrail tarafından Filistinlilere karşı işlenen insanlık suçlarını gündemde tutmaya ve farkındalık çalışmalarıyla Gazze halkının yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda “Vazgeçtiklerin Kadar Özgürsün” ana temasıyla “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tek perdelik tiyatro oyunu sahnelenecek. Elazığlı tiyatro sanatçısı ve oyun yapımcısı Yakup Keskin’in kaleme aldığı oyun, 8 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezinde Elazığlılar ile buluşacak. Kenan Korkmaz ve Şenol Kara’nın oyunculukları ile hayat bulacak tiyatro oyunu, ücretsiz olacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyununa bütün vatandaşlar davet edildi.