3 Beldeye Gençlik Merkezi Ve Spor Merkezi Kazandırıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Akçakiraz, Yurtbaşı ve Yazıkonak ilçelerine 3 adet Gençlik Merkezi yapıldı.

3 Beldeye Gençlik Merkezi Ve Spor Merkezi Kazandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Akçakiraz, Yurtbaşı ve Yazıkonak ilçelerine Gençlik Merkezi, Futbol, Basketbol ve Voleybol Sahası kazandırıldı.
18 Kasım Cumartesi günü açılışları gerçekleştirilen Gençlik Merkezlerinin açılış törenine Programa, Elazığ AK Parti Milletvekilleri Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Muş Vali Yardımcısı Hasan Taş, Elazığ Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Muhittin Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlik Merkezlerinin açılışına katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş açılış konuşmasında Kasım ayı itibariyle Türkiye’de Gençlik Merkezi sayısının 419’a ulaştığını ifade etti.
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, “ 2002 yılında Türkiye’de Gençlik Merkezi sayısı 9’du bugün Kasım ayı itibariyle Türkiye’de Gençlik Merkezi sayımız 419. Bunlar giderek artıyor gençler bizim teminatımız. Gençlerle hep beraber ileriye hep birlikte ulaşacağız inşallah. Emeği geçen sayın valimize, milletvekillerimize, il müdürümüze tüm kurumlara sonsuz teşekkür ediyorum hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Nazırlı Sahipsiz Elazığ diyenlere inat bugün burayı Sahipsiz Elazığ diyenlere inat yarım saat sonra başka bir yeri ondan yarım saat sonra ise başka bir ilçemizde bir yerin daha açılışını yapacaklarını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “ seçim öncesinde birçok defa ifade ettik sahipsiz Elazığ diyorlardı sahipsiz Elazığ diyenler gelsin buradaki hizmet adamlarının gözlerinin içine baksın ve Elazığ sahiplimi sahipsizmi görsünler. Sahipsiz Elazığ diyenlere inat bugün burayı açıyoruz, Sahipsiz Elazığ diyenlere inat yarım saat sonra başka bir yeri açacağız ondan yarım saat sonra başka bir ilçemizde bir yerin daha açılışını yapacağız. Geçen hafta da açılış yaptık önümüzdeki haftada açılış yapacağız” ifadelerini kullandı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise gençlerin, dışarıda zaman geçirip kötü alışkanlıklar edinmesi yerine uzman eğitmenler sayesinde müzik, resim, bilgisayar ve birçok inovasyon faaliyetleri içerisinde olmaları gerektiğini ifade etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “ İlçelerimizde açılan bu merkezler çok önemli. Belki evinde imkanı olacak ama kütüphanede ders çalışmayı arzu eden başarılı çocuklarımız gençlerimiz olacak evinde imkanları olmayan ve buraya gelecek olanlar olacak. Ve en önemlisi dışarıda zaman geçirip kötü alışkanlıklar elde etmek yerine burada uzman eğitmenlerimiz sayesinde müzik, resim, bilgisayar ve birçok inovasyon faaliyetleri içerisinde olacaklar. Tabi başta sayın bakanımız çok kıymetli milletvekillerimiz, belediye başkanımızın ve il başkanlarımızın emeği çok büyük. Ben bir kez daha kıymetli milletvekillerimize sayın valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.