Ak Parti Kadın Meclis Üyesi Adaylarından Görkemli Program

31 Mart seçimlerine üç gün kala Ak Parti saha çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Ak Parti Kadın Meclis Üyesi Adaylarından Görkemli Program
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değişik mahallelerde gerçekleştirilen toplantılara bir yenisi de Cumhuriyet Mahallesi Botanik Park’a gerçekleştirildi.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayları Nisanur Çelikdemir ve Seher Atıcı ile Beritan Aşireti Sözcüsü Kerem Demirbağ’ın düzenlediği salon toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Şehrin birçok mahallesinde olduğu gibi Cumhuriyet Mahallesi’nde hummalı bir çalışma temposu yürüttüklerini ve halkın Ak Parti ve Başkan Şahin Şerifoğulları’na ilgi ve desteklerinin yüksek oranda olduğunu ifade eden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Seher Atıcı, seçimleri açık ara kazanacaklarını dile getirdi.

Kendilerini kırmayıp davetlerine icabet eden Başkan Şerifoğulları’na teşekkür eden Atıcı, Elazığlı kadınların desteğinin Ak Parti’den yana olduğunu ifade etti.

Elazığ halkının Ak Parti ve Şahin Şerifoğulları’na desteklerinin artarak devam ettiğine dikkat çeken Belediye Meclis Üyesi Adayı Nisaur Çelikdemir ise Elazığ’ın yeni dönemde Türkiye Yüzyılına yakışan birçok vizyon projeye kavuşacağını ifade etti.

Elazığ’ı kadın-erken, genç-yaşlı her kesimle birlikle yönettiklerini ve bu yönetim anlayışının şehre önemli projeler olarak yansıdığına dikkat çeken Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, programı düzenleyenlere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Hemşehrilerimizin gücüyle el ele, gönül gönüle hizmete devam edeceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı Türkiye Yüzyılı’nda Elazığ’ımızı Yine Yeniden Elazığ zaferi ile taçlandıracağız. Hazırız, kararlıyız”

Program, katılımcıların Başkan Şerifoğulları’yla resim çekmesiyle son buldu.