16.Yıl Gurur Ve Mutluluğu

Gazetemiz Haber Ayrıntı 16.yayın yılını kutluyor. Elazığ ve hemşerilerimizin çıkar ne menfaatlerini korumayı yayın ilkesinin merkezine koyan ve bundan taviz vermeyen gazetemiz Haber Ayrıntı, bu duruşu ile halkımızdan büyük takdir ve destek görmeye devam ediyor.

TAKİP ET

İlimizde basın-yayın serüvenimiz 16 yıl önce başladı.2009 yılında “Elazığ Star Haber” ismiyle yayın hayatına başlayan ve uzun süre bu isimle halka ve olaylara tercüman olan gazetemiz, daha sonra 2019 yılında “Haber Ayrıntı” olarak yayın hayatına devam etti ve yüz akıyla bugünlere geldi.
Kuruluş ilkemiz de hedefimiz de Elazığ ve Elazığ insanına kendi alanımızda hizmetti.
İlimizin Turan Gazetesi'yle 1930'lara kadar uzanan köklü basın tarihi sayfasında bir yaprak olarak yer alan ve bugüne kadar sorumluluğunun gereklerini yaparak gelen Haber Ayrıntı Gazetesi, hak ve hakikat yolculuğunda hep var ve hep öncü oldu.
Zira 16 yıldan beri kınayanların kınamasından çekinmeden, cesurca sesini yükselten bir gazete var.
16 yıldan beri, söz konusu Elazığ olunca sözünü dudaktan, gözünü budaktan esirgemeyen cesur bir ses var.
16 yıldan beri şehrin gür sesi, soluğu ve nefesi olan bir gazete var..
16 yıldan beri halkımızın sorunlarına tercüman olan, sessiz yığınların sesi olan bir gazete var.
16 yıldan beri, tehdit ve şantajlara boyun eğmeden Hakkı tutup kaldıran ve haykıran bir gazete var..
16 yıldan beri sadece sorunları gündeme getirme kolaycılığı ve fırsatçılığına düşmeden sorunla birlikte çözümler de ortaya koyan şehre ve şehir halkına duyarlı bir gazete var…
16 yıldan beri şehrimizle ilgili her ayrıntıyı yakalayan ancak ayrıntılarda boğulmayıp büyük resmi gösteren bir gazete var.
Evet, bu şehirde 16 yıldan beri “Haber Ayrıntı” var.
Mütevazı imkânlarla yayın hayatına başladığımız ancak zaman zaman dikenli teller ve taşlı yollarla önümüzün kesilmek istenmesine rağmen şehir adına aldığımız sorumluluktan yüz aklığıyla çıkmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

GÜCÜN DEĞİL, HALKIN YANINDA YER ALDIK
Haber Ayrıntı olarak 16 yıldan beri gücün değil, güçlü ve imtiyazlıların değil, Hakkın ve halkın yanında yer aldık.
Zaman zaman muhataplarımızın tenkit, tariz hatta tehditlerine muhatap olsak da bunlar bizi usandırıp bezdirmedi tam tersi daha da şevklendirdi.
Yaptığımız haber ve yorumlar zaman zaman birilerini öfkelendirdi ve kızdırdı. Ancak bu haberlerimiz halkımızdan önemli destek ve takdir gördü.Zira bizlerin gündeme getirdiği her bir konu şehrimiz ve halkımızın çıkarlarını korumak ve varsa bir yanlış buna dikkat çekip düzeltilmesini sağlamaktı.
Haber Ayrıntı olarak hiçbir kimse ve kuruluşa özel bir husumetimiz olmadığı gibi özel bir yakınlığımızda yoktu. Eleştirilerimizin de başarıyı takdir edip bunu sayfalarımıza almamızın da temelinde Elazığ ve halkımız vardı.
DOĞRU VE GÜZELİ TAKDİR, YANLIŞI TENKİT
Gazetemiz takdir ve tenkit anlayışının hareket noktası önce kendimiz sonra da halkımızın vicdanıydı. Yanlış olduğunu gördüğümüz ve halkımızın da bunu yanlış bulduğu her bir olay bizim sayfalarımızda yer buldu ve tenkit edildi. Ancak sadece tenkit ve eleştiri yapıp muhalif gazeteciliğin kolaycılığı ve konfor alanına sığınmak yerine, sorunun çözümü için muhataplarına yönelik önerilerimiz de sayfalarımızda yer aldı.
Buna karşılık şehre yapılan güzel hizmetler, önemli projeler ve bunu gerçekleştiren kişi ve kurumlar takdirimizi kazandı ve bununla ilgili haberler gazetemizde yer buldu.
Sırf eleştiri yaparak kendini gösterme ve buradan kendine rant devşirme ve bazı imtiyazlar elde etme ilkesizlik ve onursuzluğuna düşmeden ve hiç kimseden çekinmeden doğruya doğru, yanlışa yanlış deme erdemini gösterdik ve bu duruşumuzla da halkımızdan büyük destek gördük.
NİCE YILLARA!
Bizler, bu inançla nice 16 yıllar bu şehirde gazetecilik mesleğini onurumuzla icra etme azim ve kararlılığındayız.
Kendimizi sorumlu hissettiğimiz tek merci; önce vicdanımız sonra da hemşerilerimizin sorunlarıdır.
Bizlere 16 yılın mutluluğunu yaşatan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkürler.
Sizler yanımızda olduğunuz sürece sesiniz en üst seviden çıkacak ve sorunlar sahipsiz kalmayacak.
Desteğiniz, katkılarınız ve yanımızda durmanızdan dolayı sonsuz teşekkürler..
İyi ki varsınız…

16. YILIMIZI KUTLAYAN YÖNETİCİ, SİYASİLERİMİZ VE STK BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜRLER
Yayın hayatımızda 16 yılımızı kutlama mutluluğumuza ortak olan ve bunu mesajlarıyla kutlayan ilimiz yöneticileri, milletvekillerimiz, siyasi parti il başkanlarımız, STK Başkanlarımız ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme