Ataş ELÇEMDER'i Ziyaret Etti

22.23.24.26.ve 27. Dönem Ak parti İstanbul Milletvekili Çemişgezekli, Mustafa Ataş Elazığ Çemişgezekliler derneğini (ELÇEMDER) ziyaret etti.

TAKİP ET

Hemşehrileriyle buluştu.Dernek binasında Çemişgezekli hemşehrileriyle bir araya gelen Mustafa Ataş Elazığ Çemişgezek Derneği Başkanı Gürkan ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.Dernek başkanı Gürkan Öztürk Mustafa Ataş'a ziyaretlerinden ötürü ve Çemişgezek'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Başkan Öztürk bundan önce bölgeye yapmış olduğu destekler ve hizmetleri için teşekkür ederek bundan sonra da desteklerini beklediklerini söyledi.İlçenin ve köylerinin sorunlarını anlatan başkan Gürkan Öztürk köy yollarının bir an once yapılması gerektiğini söyleyerek vatandaşların büyük bir sıkıntı yaşadıklarını çözümü konusunda kendilerinden destek beklediklerini ifade etti.Ayrica Sulama Barajının bir once tamamlanması konusunda kendisinden destek olmalarını istedi.

En önemli sorunun ise köprü olduğunu belirten ELÇEMDER başkanı Gürkan Öztürk seçim sürecinde tüm siyasi parti temsilcilerine ve Milletvekili adaylarina bu konuyu ilettiklerini ve yapımı konusunda söz aldıklarını ve konunun takipçisi olduklarını söyledi.Köprünün çok elzem olduğunu ve ivedilikle proje kapsamında ele alınmasını istediklerini Mustafa Ataş' a söyledi.

Mustafa ATAŞ ise tüm sıkıntılara vakıf olduğunu Köprünün ve sulama Barajının takipçisi olduğunu depremden dolayı tüm projelerin askıya alındığını ama buna rağmen Ankara da bakanlıklarla görüşüp sorunun çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.Elazığ da ve Tunceli de çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiğini buralara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu bundan sonra da destek için elinden geleni geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da yapacağını ifade etti.

Ayrıca Mustafa Ataş Elazığ Çemişgezekliler Derneğinin kurulmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, birliktelik adına güzel bir oluşum olduğunu ,dernek başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimine başarılar diledi.

Dernek başkanı Gürkan Öztürk Mustafa Ataş ziyaretleri ve hizmetleri için teşekkür plaketi takdim ederek kendisine ilgileri ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme