İzzet Paşa Mahalle Muhtarı ve Sakinleri Dertli

İzzet Paşa mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini Haber Ayrıntı Gazetesine anlatan Mahalle Muhtarı Ali Ekber Ant, mahalle sakinlerinin oto kiralamacılar yüzden evlerinin önüne arabalarını park edemediklerini park etseler bile araçlarına zarar verildiğini söyledi.

TAKİP ET

İzzet Paşa mahalle Muhtarı Ali Ekber Ant, mahallenin sorunlarından bahsetti.

ANT: VATANDAŞTAN YOĞUN ŞİKÂYET ALIYORUZ

Muhtar Ant, “Oto kiralamacıların mahallemizden taşınmasını istiyoruz. Vatandaşın hastası oluyor kapının önüne aracını park edemiyor. Vatandaştan da yoğun şikâyet alıyoruz. Her geçen gün sayıları artıyor ve mahallemizdeki park sorunun çözülmesi için mahallemizdeki oto kiralamacıların taşınması şart. Belediye Başkanımızla bu konuyu sürekli konuşuyoruz. Bu sorun çözüme kavuşursa eğer şehrin trafik ve park sorunu da çözüme kavuşur” ifadelerini kullandı.

ANT: ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİZİM İÇİN BİR NİMET

Mahallede alt yapıdan kaynaklı günlük su arızasının yaşandığını ifade eden İzzetpaşa Mahalle Muhtarı Ali Ekber Ant, “Alt Yapı Çalışmaları bizim için bir nimet. Çünkü bizim mahallede günlük su arızası var. Depremlerden dolayı birde eski mahalle olduğu için alt yapı artık çürüdü. Alt yapının bitmesi demek mahallede artık su arızasının olmaması demek buda bizim için büyük bir nimet. Diğer bir konu yollarımız kaldırımlarımız çok kötü bir durumda alt yapı bittiği zaman sıfırdan yolları, kaldırımları yapacağız” diye konuştu.

ANT: MAHALLEMİZDE EMNİYET YETERSİZ

Mahalledeki bir diğer sıkıntıdan bahseden İzzet Paşa mahalle muhtarı Ali ekber Ant, mahallede geceleri özellikle parklarda alkol alımının yapıldığını konuyla ilgili emniyetten destek beklediklerini ifade etti

Muhtar Ant,” Mahallemizde emniyet yetersiz. Parklarımızı aileler kullanamıyor geceleri parklarda insanlar alkol alıyorlar, gürültü yapıyor. Mahallemizdeki hanımefendiler tedirgin çocuklarını parklara götüremiyor. Emniyetin bu konuda bize destek olması gerekiyor. Parklarda alkol tüketimi doğru değil. Bir diğer konu ise mahallemizde bekçi sayısı ilgili mahallemizde bekçilerin sayısı oldukça az güvenlik açısından artırılması gerekiyor. Bu konuda emniyet müdürümüze talebimizi ilettik” dedi.

ANT: MAHALLEMİZE ELİMDEN GELEN HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldikleri günden beri mahalleye çok sayıda hizmette bulunduklarını ifade eden İzzet Paşa mahalle muhtarı Ali Ekber Ant, “İzzet Paşa Mahallesi Elazığ'ın en eski mahallesidir. Mahallemizde taziye evi yoktu taziye evi açtık. Spor salonumuz yoktu spor salonu açtık. Kütüphane yoktu kütüphane açtık. Çocuklar için bilgisayar kursu açtık. Mahallemizde bayat ekmek sayısı yoktu biz mahalleye girdiğimiz zaman ekmekleri çöpe atıyorlardı bayat ekmek sayısını arttırdık. Parklarımızın zeminleri çok kötüydü şimdi çok güzel zeminler yaptık. Muhtarlığın yanındaki parkın spor aletlerini değiştirdik. İzzet paşa caddesi, izzet paşa camisinin olduğu bölgelerdeki kaldırımlar çok kötüydü hepsini yeniledik. Bu saydıklarım mahallemizin acil ihtiyaçlarıydı çok şükür bu ihtiyaçları giderdik. Mahallemize elimden gelen hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Mahallemizde günlük vatandaşın talebi neyse karşılıyoruz” açıklamalarında bulundu.

HABER./AYLİN SOLMAZ

Bakmadan Geçme