Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ateş: '31 Mart, Efsane Hizmetlerin Yeniden Dönüşü Olacak'

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

TAKİP ET


MKYK Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Yahya Coşkunsu'un da katıldığı programda yerel seçimlerin sarartı verilerek Elazığ'da tüm belediyelerde Mili Görüş Belediyeciliğin bayrağının dalgalandırılacağı ifade edildi.

ATEŞ: “31 MART YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNE DÖNÜŞÜN MİLADI OLACAK”
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Yazıkonak Beldesi ziyaretinde yaptığı konuşmaya değinerek, 31 Mart seçimlerinden Yeniden Refah Partisi'nin güçlü bir şekilde çıkacağını dile getirdi. Ateş, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan, Malatya, Bingöl programları çerçevesinde ilimizi de ziyaret ederek hünkâr mahfili ile bir kez daha hasret giderdiler. Sayın Genel Başkanımızın tüm açıklama ve konuşmalarında şunu bizzat gördük ki 31 yerel seçimlerinde tüm belediyeciliğin ülke yeniden milli görüş belediyeciliğinin sancağı dalgalanacak inşallah” dedi.

ATEŞ: “TÜM BELEDİYELERDE İDDİALIYIZ”
Yaptıkları saha ziyaretlerinde partilerine ciddi bir ilginin olduğunu gözlemlediklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Sahayı geziyoruz, halkımızla ve esnaflarımızla görüşüyoruz bu çalışmalarda gördüğümüz şu ki halkımız sabırsızlıkla Milli Görüşü ve Yeniden Refah Partisi'ni bekliyor. Bu beklenti ve halkın özlemi bizlere daha bir sorumluluk yüklüyor. Bizler, başta Elazığ il merkezi olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyelerinde iddialıyız. Öylesine isimleri aday göstereceğiz ki birçok şey anlatmadan bile halkımız ‘tam aradığımız isim' diyerek adaylarımızı sahiplenecek ve desteğini sonuna kadar verecektir” dedi.

TAN: “ÜRETİM VE İSTİHDAM İÇİN GELİYORUZ
Partilerinin Elazığ'daki Sloganının üretim ve İstihdam olacağını söyleyen Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, Elazığ için önemli projelerinin olduğunu kaydetti.
COŞKUSU: “HALKIMIZ, MİLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ YENİDEN YAŞAYACAK”
Partilerinin vatandaşlarda bir umut olduğunu ve bunu 14 Mayıs seçimlerinde gösterdiğine dikkat çeken Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Başkan danışmanı Yahya Coşkunsu; “daralan kalpler, yoksulluktan beli bükülen kesimler, yolsuzluklardan usanan insanlar ve Mili Görüşün hizmetine susayan kitleler, Yeniden Refah Partisine yöneliyor. 31 Mart yerel seçimleri bu bekleyişin ve özlemin son bulup, adil ve şeffaf hizmetlerin halkımızla buluşacağı tarih olacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme