Başkan Alan Traktörcü Esnafları Sitesini Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Alan, bu kapsamda Traktörcü Esnaf Sitesini ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

Başkan Alan Traktörcü Esnafları Sitesini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Eski Otobüs Terminali, yanında yapılarak hizmete açılan Traktörcü Esnafları Sitesinin kendileri için önemli bir proje olduğunu ifade eden site esnaflarından Ramazan Ayaz, ziyaretleri için Başkan Alan’a teşekkür etti.

Traktörcü Esnafları Sitesinin yapılmasından oldukça memnun olduklarını ifade eden site esnaflarından Mustafa Akılotu ise alıcı ve satıcının bir noktada buluşmasının hem kendileri hem de vatandaşlar için büyük bir kolaylık olduğunu dile getirdi.

Üye ziyaretleri kapsamında Traktörcü Esnafları Sitesini ziyaret ederek esnafların problemlerini dinlediklerini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, şunları söyledi:

“Elazığ'n ihtiyacı olan böylesi güzel ve prestij bir projeyi ilimize kazandırandan Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu tür projeler şehrin gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bizler de böylesine güzel projeler yerleşkesinde halkımıza hizmet eden esnaflarımızı ziyaret ettiğimiz ve kendilerinin memnuniyetleri gördüğümüzde bizler de mutlu oluyoruz. Elazığ Ticaret Odası olarak esnaflarımızın yanındayız ve yaşadıkları problemlerin çözülmesi amacıyla kendilerine bir telefon kadar yakınız.”

Ziyaretlerin ardından üyelere plaket takdim eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirdi.