Başkan Ateş:'Cumhuriyetin 100. Yılında Sorumluluğumuz Daha Da Artmıştır'

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, bu yıl 100. Yıl dönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Ateş:'Cumhuriyetin 100. Yılında Sorumluluğumuz Daha Da Artmıştır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyetin; bağımsızlığımızın, yeniden dirilişimizin ve yükselişimizin sembolü olduğunu ifade eden Başkan Ateş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Milletimizin güçlü iradesi ve imanından aldığı vatan sevgisi ile kazanılan İstiklâl Harbi, Türk milletinin hiçbir surette esaret altına alınamayacağını tüm dünyaya gösterdiği eşsiz bir zafer olmuştur.
İstiklal Harbi sonrası halkımızın gönlünde yakılan bağımsızlık ateşi; milletimizin azim ve kararlılığıyla bütün Anadolu'ya yayılmış ve sonunda Cumhuriyetin ilanıyla vatanımızı aydınlatmıştır.
Bugün zulüm altında var olma mücadelesi veren Gazze'de, Doğu Türkistan'da, Myanmar'da, Kırım'da, Afganistan'da ve gönül coğrafyamızın daha nice beldesindeki umutların Türkiye'mize bağlanması, cumhuriyetin 100. yılında omuzlarımızdaki sorumluluk ve yükü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Geçmişte mazlum milletlere ilham kaynağı ve önder olmuş milletimizin, bugün de yeryüzünde haksızlıklara karşı dik duran ve akan kanın durdurulması yönünde adımlar atan bir sorumluluk taşımaktadır.  Umarız bu gayret ve çabalar sonuç verir ve Gazze’deki soykırım son bulur.
Bu duygularla;   bağımsızlığımızın kazanılması ve cumhuriyetin ilan edilmesini sağlayan milli mücadele  kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor; vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında aziz milletimizin  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.