Başkan Şerifoğulları, Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelerek ilk 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği projeleri ve yeni dönemde Elazığ'a kazandıracağı yatırımları anlatmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 yıllık görev süresinde 116 projeyi yatırıma dönüştüren ve yeni dönemde de istihdamdan kalkınmaya, kentsel ve yerinde dönüşümden kültür ve sanata, ulaşımdan sosyal belediyeciliğe, engelli bireylerden gençlik, aile, kadın ve çocuğa kadar her alanda Elazığ’ı yatırımlarla donatmaya devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdullah Balcı ve kurum personelleri ile bir araya gelerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Misafirperverliklerinden dolayı Şerifoğulları, İl Müdürü Balcı ve çalışanlara teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Sürsürü Yeşil Cami’de eda ettiği öğle namazı sonrası esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, talepleri dinledi, 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımları anlatarak yeni dönem için destek istedi. Esnaf ve vatandaşlar da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Başkan Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak süreceğini ifade etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TALEPLERİ DİNLEDİ, MARKA PROJELERİ ANLATTI, DESTEK İSTEDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, Sürsürü Mahallesi Mustafa Uygur Bulvarı’ndaki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Şerifoğulları, yeni dönemde Elazığ’a değer kazandıracak birbirinden önemli marka projeleri anlatarak destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Şerifoğulları riyasetinde yeni dönemde hizmet ve eser seferberliğinin süreceğine inandıklarını belirterek Şahin Şerifoğulları’na olan desteklerinin devam edeceğini aktardı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “116 PROJEMİZİ HAYATA GEÇİREREK ŞEHRİMİZİ YATIRIMLARLA DONATTIK”

Ziyaretlerinde ardından açıklamada bulunan Başkan Şerifoğulları; “Birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’ımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönemde de insanı merkeze alan belediyecilik anlayışımızla istişare yönetişimini sürdürerek Elazığ’ımızı bölgede lider il konumuna taşımak için canla başla mücadele edeceğiz. İlk 5 yıllık görev süremizde aziz şehrimizi geleceğe taşımak için birbirinden kıymetli 116 projemizi hayata geçirdik. Meydanlardan yer altı otoparklarına, altyapıdan üstyapıya, fuar ve kongre merkezinden şehirler arası otobüs terminaline, ulaşımdan sosyal belediyeciliğe, kadar şehrimizi yatırımlarla donattık. Yeni dönemde de mahalle ayrımı gözetmeden şehrimizin her köşesine hizmetlerimizi götüreceğiz, doğudan batıya, güneyden kuzeye Elazığ’ımızı eserlerle donatıp ihya ve inşa seferberliğimizi sürdüreceğiz.” dedi.