Başkan Şerifoğulları Gençlerle 'Kesişme İyi Ki Varsın Eren' Filmini İzledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları üyeleriyle 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

Başkan Şerifoğulları Gençlerle 'Kesişme İyi Ki Varsın Eren' Filmini İzledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her zaman gençlerin yanında olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir kez daha gençlerin çağrısına kulak verdi.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin sosyal medya üzerinden Şehit Eren Bülbül’ün anısına yapılan “Kesişme İyi ki Varsın Eren” filmini izleme davetini karşılıksız bırakmadı.

Başkan Şerifoğulları, gençlerin davetini kabul ederek gençlerle birlikte Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 11 Ağustos 2017’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen Astsubay Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün hayatını anlatan “Kesişme İyi ki Varsın Eren” filmini izledi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “KÜÇÜCÜK BİR BEDENE SIĞDIRILMIŞ KOCA BİR YÜREK”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “Gençlik bizim geleceğimiz. Nasıl ki eğitim ve kurslar anlamında gençlerimizin yanlarında olduysak, kültürel ve sosyal faaliyetlerde de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün gençlerimizle birlikte ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledik. 200’ün üzerinde gencimizle filmi izledik. Filmle birlikte bir kez daha gördük ki yokluk içerisinde bir hayat, küçücük bir bedene sığdırılmış koca bir yürek var. Gençlerimizle birlikte ‘İyi ki Varsın Eren’ diyoruz. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri gençlerimizle buluşturup bu güzel filmi izleme fırsatı verdiği için. Tüm hemşehrilerime bu filmi izlemelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

GENÇLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na davetlerini geri çevirmeyip kendileri ile filmi izlediği için teşekkür eden gençler duygularını şöyle ifade ettiler:

Ahmet Furkan Kaçar: “Gençlik Meclisi’nin çağrısı üzerine Belediye Başkanımız çağrıya kulak verdi. Bugün hep beraber ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmini izliyoruz. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Başkanımıza gençlere kulak verdiği için teşekkür ederiz.”

Şule Büyük: “Çok mutluyuz. Şahin Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte salonda ‘İyi ki Varsın Eren’ dedik.” 

Anıl Beyzat Vural: “Bizim için kıvanç verici bir durum. Eren’in bu milli duruşu, milli seferberliği aslında nice Erenlerin bu ülkede var olduğunu gösteriyor. Bize bu gururu yaşatan başta Eren ve ailesine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu vatanın ne Erenleri biter ne de sevdalıları biter. Bu şuurda gençlerle birlikte bu atmosferi Başkanımızla birlikte soluduğumuz için çok mutluyuz.”

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm: “Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanımızın sosyal medyadan yaptığı çağrıyı sağ olsun Belediye Başkanımız geri çevirmedi. Bizler de hem Elazığ’daki gençlik STK’ları olarak hem AK Parti Elazığ Gençlik Kolları olarak hem de Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi olarak Başkanımızın davetine icabet ettik ve bugün 200’ü aşkın genç kardeşimizle ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmini izledik. Başından sonuna kadar türlü türlü duygularla bizi peşinden sürükleyen, vatanın her parçasını bedel ödeyerek kazanıldığını tekrardan hatırlatan duygu seli yüklü bir filmdi. Filmin içindeki ince küçük detaylar düşünmeye sevk eden, hayatta aslında hiçbir şeyin tesadüf olmadığını ve hayatların kesişmeden olduğunu anımsatan harika bir filmdi. Vatan toprağımız Eren Bülbüllerle, Fethi Sekinlerle, Ferhat Gediklerle dolu. Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir: “Belediye Başkanımızın gençlerle olan iletişimini herkes biliyor. Gençlerimiz de Belediye Başkanımıza karşı çok büyük bir sevgi beslemektedir. Biz de Belediye Başkanımıza sosyal medya hesabımız üzerinden bir istekte bulunmuştuk. ‘Kesişme İyi Ki Varsın Eren’ filmini izlemeye davet ettik. Sağ olsun kendisi yine gençleri kırmadı. Bugün Elazığ’daki genç arkadaşlarımızı davet ettiğimiz güzel bir organizasyon ile Şehidimiz Eren Bülbül anısına yapılan filmi Belediye Başkanımız ile birlikte izliyoruz.”