Başkan Şerifoğulları'ndan Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, 'Bayramlarımızı bayram yapan dayanışma ruhumuz, kardeşlik bağlarımız, birlik ve beraberliğimizdir. Bayram sevincimizin ülkemizi, İslam coğrafyasını ve tüm insanlığı kuşatmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum.' dedi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Kurban Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

“Teslimiyet, kardeşlik ve dayanışma gibi kıymetli hasletlerin ön plana çıktığı mukaddes bir zaman dilimi olan Kurban Bayramı'nı mutluluk ve sevinçle karşılıyoruz.

Bayramlarımızı bayram yapan dayanışma ruhumuz, kardeşlik bağlarımız, birlik ve beraberliğimizdir. Her bayram olduğu gibi bu bayram da kimsesizleri kimsesiz, öksüz ve yetimlerimizi tebessümsüz, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım. İnancımızın ve medeniyetimizin bize kazandırdığı, bizi biz yapan değerlerimizi en güçlü şekilde yaşayalım ve yaşatalım. Yaşadığımız 6 Şubat depreminin ardından yaralarımızı sarmaya devam ederken dayanışmanın sembolü olan bu bayramda depremzede kardeşlerimizi unutmayalım. Bayram sevincimizin ülkemizi, İslam coğrafyasını ve tüm insanlığı kuşatmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Elazığ Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur içinde bir bayram yaşamaları için bayram öncesi gerekli tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bayram süresince de nöbetçi ekiplerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere kıymetli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."