Başkan Şerifoğulları, Temaslarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Şehir kimliği açısından bir marka değer olan Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projelerini yatırıma dönüştürerek kent vizyonuna değer kazandıran Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları, Temaslarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na temaslarında AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Sayın Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Şahin Şerifoğulları ilk olarak Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan İmar Hak-Sen’deki site toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’nı yoğun ilgi ve sevgi ile karşılayan mahalle sakinleri, ilk 5 yıllık görev süresinde Elazığ’da hayata geçirdiği projeler için teşekkür ederek desteklerinin 31 Mart’ta da devam edeceğini dile getirdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “PROJELERİMİZLE YENİ DÖNEMDE ESER VE HİZMET SEFERBERLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kent Köy Yaşam Alanı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali, Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası, Hoca Hasan Hamam Müzesi, Engelsiz Yaşam Merkezi gibi projeleri deprem felaketleri ve pandemiye rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadan şehre kazandıran Şahin Şerifoğulları; “2019 yılında eser ve hizmet seferberliğimizi başlatırken, 100 proje sözü vermiştik ve çok şükür 116 projemizi hayata geçirdik. Meydanlardan yer altı otoparklarına, yeni yaşam alanlarından şehirler arası otobüs terminaline, fuar ve kongre merkezinden yeşil alanlara, ulaşımdan engelli vatandaşlarımızı ilgilendirecek bir çok yatırımı şehrimize kazandırdık. Yeni dönem için sizlerden yeni bir yetki ve destek istiyoruz. 2024-2029 yılları arasında hayata geçireceğimiz nitelikli projelerimizle yeni dönemde eser ve hizmet seferberliğimiz artarak devam edecek. İstihdam ve kalkınmadan çevre ve şehirciliğe, kentsel ve yerinde dönüşümden yeni yaşam alanlarına, spor, gençlik, aile, kadın ve çocuktan bilim ve teknolojiye kadar her alanda çok kıymetli projelerimizi Elazığ’ımıza kazandırmak için sabırsızlanıyoruz. Artık aziz şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz bizi çok iyi tanıyor. Bizler, söz verdik mi sözümüzü ne olursa olsun tutarız. Bunu, görev süremizin ilk 5 yıllık döneminde ispat ettik. Yeni dönemde, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” diyerek sizlerin güveni ve desteğiyle bu kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz. Bizleri sevgi, ilgi ve coşku ile karşılayan siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İFTAR PROGRAMINDA BİNGÖLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Gökhan Öney’in işletme sahibi olduğu Ayışığı Cafe&Restaurant’ın açılış törenine de katılan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Elazığ Kığılılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği iftar programında Bingöllü vatandaşlarla bir araya geldi. Programa katılan vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları; “Başta bizleri bir araya getiren Dernek Başkanımız Sayın Cengiz Ögüç olmak üzere bize kapılarını, gönüllerini açan Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ederim. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” diye konuştu.