Başkan Yıldırım, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında temaslarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Başkan Yıldırım, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yıldırım, seçimlerden birinci parti çıkmak ve parti oylarını daha da yükseltmek amacıyla teşkilat üyeleriyle birlikte sahada aktif bir kampanya yürütüyor.

Elazığ şehir merkezinde İl Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile birlikte ziyaretlere ve programlara katılan Başkan Yıldırım, günlük hazırlanan program dahilinde ilçelere ve beldelere de giderek vatandaşlarla görüşüyor, belediye başkan adaylarına ve AK Parti’ye destek istiyor.

Gittiği her programda vatandaşların teveccühü ve ilgisiyle karşılanan Başkan Yıldırım, mahalle buluşmalarında vatandaşlara seslenerek, 31 Mart seçimlerinin önemini anlatıyor.

Etkili hitabeti ve sıcakkanlı yaklaşımı ile vatandaşların gönlüne dokunan Başkan Yıldırım, Doğukent Mahalle buluşması programında yaptığı konuşmada Elazığ’da 20 belediye başkanlığına talip olduklarını, bu seçimde de azami seviyede belediye başkanlığını kazanacaklarına inandıklarını belirtti.

Aşkla, şevkle, yılmadan ve yorulmadan seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, başkan adaylarıyla yan yana omuz omuza aynı hedefe doğru ilerlediklerini aktaran Başkan Yıldırım, ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışıyla Elazığ’ı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacaklarını vurguladı.