Işıkver: Büyük Türk Milletinin Ramazan Bayramını Kutluyorum

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında bayramın, barış ve kardeşliğin, hürmet ve muhabbetin parlayan meşalesi olduğunu belirterek, ' Bizim hem bayramımız bir hem de bayrağımız birdir. Bunun yanında millet olarak vatanımız bir, milletimiz bir, devletimiz bir, kıblemiz bir, sevincimiz bir, kederimiz bir ve aynıdır. Bu duygularla büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı muhabbetle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum' ifadelerinde bulundu.

Işıkver: Büyük Türk Milletinin Ramazan Bayramını Kutluyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAYRAM KUCAKLAŞMANIN MÜSTESNA MÜJDECİSİDİR…

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver yayınladığı mesajında, “Bir yanda Mübarek Ramazan ayının bitimiyle hüzünlenip manen burukluk yaşıyorken, diğer yanda bayram günlerine vasıl olmanın huzuruyla, umuduyla ve sevinciyle yüreklerimiz çarpmaktadır. Bayram, kırgın gönülleri buluşturan kardeşlik havzası, dargın ve küskün bedenleri kavuşturan barış vahasıdır. Çatık kaşların, asık yüzlerin, soğuk bakışların, sıkılı yumrukların bayramın sıcaklığıyla, bayram günlerinin esenlik ve erdemiyle tasfiye ve telafi edilmesi samimi dileğimdir.

Bayram sabrın mükafatı, sağduyunun münasebeti, samimiyetin müessesi, saadet ve selametin mümtaz bir dönemidir. Hepsinden ve her şeyden evvel bayram milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna bir müjdesidir.

Bayram günleri bu birlik ve kardeşliği daha da pekiştirip temellendirmektedir. Aynı zamanda bayram günleri barış ve huzurun, hürmet ve muhabbetin parlayan meşalesidir. Bizim hem bayramımız bir hem de bayrağımız birdir. Bunun yanında millet olarak vatanımız bir, milletimiz bir, devletimiz bir, kıblemiz bir, sevincimiz bir, kederimiz bir ve aynıdır.

Bu düşüncelerle öncelikle kahraman şehitlerimizi rahmetle, hürmetle anıyor; şehit analarımızın, şehit babalarımızın ve şehit yakınlarımızın bayramını gönülden kutluyorum. Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, halen tedavi altında bulunanlara şifa temennilerimle hayırlı bayramlar diliyorum. Nerede yaşıyorsa yaşasın, yurt içinde ve yurt dışında hayatın yükünü omuzlamış değerli vatandaşlarımızın, büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı muhabbetle tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.