Bulut ve Erol Arasında Sert Polemik

Elazığ AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol arasında sert bir polemik yaşandı.

Bulut ve Erol Arasında Sert Polemik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketi Meclis’te tepkilere neden oldu. Bir tepki de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Elazığ Milletvekili MKYK Üyesi Metin Bulut’tan geldi.

Milletvekili Bulut paylaşımında, “İnsan bir defa kendisini kaybetmeye görsün. Her gün bir perdesi yırtılır. En son edep perdesi yırtılır. O da yırtılınca geriye bir şey kalmaz. Terbiyesiz” ifadelerini kullandı.

Bunu üzerine Milletvekili Bulut’tan, Gürsel Erol’a cevap geldi. Bulut paylaşımında, Bize partisindekini tacize tecavüze karşı üç maymunu oynayanlar had öğretemez bu bir, Elazığ’ın derdi derdimiz tasası tasamızdır, istekleri emirdir. Bunu atıp tutmaktan başka hiçbir işi olmayanlar anlayamaz bu iki, O el hareketi Milletin Meclisinde Millete yapılmıştır bu da üç, böyle hadsiz bir Genel Başkan’ın adamı da böyle hadsiz ve müfteri olur, hazine arazisi iddiasını ispatlamayan şeref yoksunudur bu dört, ihaleye fesat karıştırmaktan hüküm giyen biri bize ahlak dersi veremez bu beş” ifadelerine yer verdi.