Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...

İlimiz gençliğinin hem ruhen hem de bedenen gelişmesi amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün büyük bedeller ödeyerek yapıp hizmete sunduğu spor tesisleri, bazı taraftarların sorumsuz davranışları ile zarar görüyor.

Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde eski stadyumunun,  yenisinin yapılması amacıyla yıkılması üzerine müsabaka yapılacak saha olmaması karşısında harekete geçen ve Ülkemizde eşine az rastlanır başarı ile kısa süre içerisinde stadyum haline getirdiği Gençlik Merkezi sahası, modern görünümü, 7/24 sıcak suyu, ışıklandırması kafeteryası, nezih soyunma odaları ile hizmet vermektedir.
Gençliğimize ve ilimiz sporuna hizmet veren bu saha, ne yazık ki bazı izleyicilerin sorumsuz davranışları ve tehlikeli eylemleri ile ciddi bir tehlike atlattı.
Geçtiğimiz günlerde oynanan Hicret spor- Şekerspor müsabakasında bazı taraftarlar, tribünlerde defalarca ateş yaktı ve tel örgüler sökülmeye çalışıldı.

SENTETİK SAHA ALEV ALDI
Pazar günü Gençlik Merkezi sahasında Sanayi Site spor ve Aksaray spor arasında oynanan müsabakanın ikinci yarısında Sanayi Site spor taraftarlarının meşale yakıp saha icine atmaları sonucunda sentetik alanda yangın başladı. Seyirciler tarafından yapılan bu magandalık, saha görevlileri ile futbolcular tarafından meşaleler dışarı atılmasıyla büyük bir facianın önüne geçildi.
KULUPLER, SEYİRCİLERİ UYARMALI
Yaşanan bu olumsuzluğun tekrar edip yeni ve daha büyük facialara yol açmaması için tüm kulüp yöneticileri ile seyircilerin uyarılması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, yaşanan olayların Elazığ çocuğuna yakışmadığını ifade ediyorlar.

Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...
Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...
Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...
Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...
Elazığ Çocuğuna Yakışmadı!...