Elazığ Kros Takımı Yarı Finalde

Batman ilinde düzenlenen Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 - U16 - U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışmaları düzenlendi.

Elazığ Kros Takımı Yarı Finalde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 - U16 - U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışları’nda ilimizi temsil etmek üzere Kros Takımının katılımı ile Batman’da gerçekleştirildi.
Yarışlara katılan Gençlik ve Spor Kulübü’nden Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer olan, şehrimizin il karmasını oluşturan ve Elazığ Kros Takımı sporcuları Utku Doğan, Kadir Ozan Oğuz, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir büyük mücadele ile 1. olarak Yarı Finale yükseldi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Utku Doğan, Kadir Ozan Oğuz, Yusuf Şanlı ve Azat Aydemir’den oluşan Elazığ kros takımımız şehrimizi temsil etmek üzere Batman iline giderek Cumhuriyet Sezonu Bölgesel U14 - U16 - U18 İl-ilçe Karmaları Kurumlar/Kulüpler Kros Ligi Grup Yarışları’nda büyük gayret ve azim ile 1.olarak Yarı Finale yükseldi. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.