Elazığ Kültür Ve Tanıtma Vakfı, ATO'dan Ödül Aldı

Ankara Ticaret Odası ve Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü ödül töreninde Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı ödül aldı.

Elazığ Kültür Ve Tanıtma Vakfı, ATO'dan Ödül Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara Ticaret Odası ( ATO) nin ev sahipliginde düzenlenen Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun düzenlediği Dünya Gönüllüler Günü ödül töreninde Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı da yaptığı çalışmalardan dolayı ödüle layık görüldü. 
Törene Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Üniversitesi önceki Rektörü Erkan İbiş te katıldı.

Ödülü alan Vakıf Başkanı Mehmet Çağlar yaptığı konuşmada Elazığ a yönelik çalışmalardan bahs etti. Başta Harput un Unesco süreci, Harput Senfonisi, eğitim alanı ve diğer tüm çalışmalarda Vakfın çalışmalarına dikkat çeken Çağlar, Elazığ Vakfı  olarak kadim şehrimizi tanıtmaya çalışırken tamamen gönüllülük esasına göre bu yola baş koyduklarını dile getirdi. 
Pandemi döneminde tespitleriyle Elazığlıları gururlandıran hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile Elazığ Vakfı yönetim kurulu Üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu da ödüle layık görüldü.