'En Büyük Gücümüz Hemşehrilerimizin Desteği'

5 Yılda 116 projeyi hayata geçirerek şehrimize değer ve prestij katan Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, açıkladığı yeni vizyon projeleriyle de halktan takdir topluyor ve ikinci döneminde gerçekleştireceği hizmetler için gün sayıyor.

'En Büyük Gücümüz Hemşehrilerimizin Desteği'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birinci görev süresi içerisinde hayatın her alanında halkımızın yaşam standartlarını yükselten 116 projeyi hayata geçirerek Elazığ’a değer katan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de önemli projeleri hayata geçirmek için gün sayıyor.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Şerifoğulları, “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” sloganıyla başlayacağı yeni hizmet ve eser seferberliğinde, marka projeleri Elazığ’a kazandırmanın heyecanını yaşıyor.

DOĞUYA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ

“Çevre ve Şehircilikte Elazığ Vizyonu” üst başlığıyla hayata geçirmeyi vaat ettiği çevre projeleriyle öne çıkan Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın doğu bölgesine yepyeni bir yaşam alanı kazandıracak.

ESKİ TERMİNAL BİNASI “DOĞU PARK” OLUYOR
 
Hayata geçirilecek “Doğu Park” projesi ile eski şehirlerarası otobüs terminalinin yer aldığı yaklaşık 30 bin metrekarelik alan; yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, piknik alanları, kameriyeler, spor ve fitness sahaları, kafeterya, mescit ve sosyal donatılara sahip yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlenecek. Doğu Park, başta bölge mahalleleri olmak üzere şehrin hizmetine sunulacak. 

HAYDİ ÇOCUKLAR “MASAL KÖYÜ”NE

Başkan Şerifoğulları yeni dönemde geleceğin teminatı çocukları da unutmadı. Bu kapsamda şehrin doğu yakasında 60 bin metrekare alan üzerinde çocukların masal kahramanlarıyla tanışarak hayal dünyaları zenginleştirilerek eğlenceli aktivitelerle dopdolu bir Masal Köyü kurulacak.
Masal kahramanları platolarından, Dede Korkut masal ve eğitim çadırlarına, amfitiyatrodan seyir trenine, ters evden restoran ve kafeteryalara çok özel bir yaşam alanı çocuklara armağan edilecek.

ŞEHRİN ÇIPLAK DAĞLARI ORMANA DÖNÜŞÜYOR

Başkan Şerifoğulları’nın şehre kazandıracağı Abdullahpaşa Kent Ormanı Projesiyle, sürdürülebilir bir gelecek ve daha yeşil bir Elazığ için Abdullahpaşa Mahallesi kuzey kısmında yer alan 1 milyon metrekarelik dağlık araziye, şehrin geleceğine nefes olacak ormanlık alan kimliği kazandırılacak. 
Elazığ Belediyesi’nin mega yeşil alan projelerinden biri olarak hayata geçirilecek Abdullahpaşa Kent Ormanı, vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenebilecekleri, içerisinde bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunduğu geniş bir rekreasyon alanı olacak.

 “GÜCÜMÜZÜ HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALIYORUZ”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yoğun programına da devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize güç veriyor. Yeni dönemde de vizyon projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz, şehrimizin gelecek vizyonuna değer katmayı, şehrimizi dönüştürürken geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA YOĞUN TEMPO
2019-2024 yılları arasında deprem felaketleri ve pandemiye rağmen 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan, yeni dönemde de 11 ana başlıkta marka projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.
Gündüz saatlerinde kamu kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları, iftarda ise halkımızla buluşuyor.
İftar sonrası kapalı salon toplantılarıyla birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

ŞERİFOĞULLARI; “ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDE ESERİMİZ VAR”

Salon toplantıları kapsamında Çaydaçıra Mahallesi sakinleriyle buluşan Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “5 yıldır aziz şehrimiz Elazığ’ımız ve kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde bulunmanın onurunu yaşıyoruz. Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize 5 yılda ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Vatandaşlarımızın bu destekleri, bize güç veriyor. Yeni dönemde de birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma dönüştürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanat, gençlikten spora, kentsel dönüşümden çevre ve şehirciliğe, ulaşım ve turizme kadar her alanda çok kıymetli projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz, şehrimizin gelecek vizyonuna değer katmayı, şehrimizi dönüştürürken geliştirmeyi sürdüreceğiz”dedi.