Erol Keleş ve Şahin Şerifoğulları'ndan OSB Ziyareti

Elazığ'ın ekonomik can damarı Organize Sanayi Bölgesi'nde önemli bir ziyaret gerçekleşti.

Erol Keleş ve Şahin Şerifoğulları'ndan OSB Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Teşkilatı ile birlikte, bölgedeki öncü sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Bu kapsamlı ziyaretlerde, Agâh Mobilya, Red Colour, Botan Bims, Aşşa Grup, Tan Çelik Döküm A.Ş, Samet Mobilya, SMM Tekstil, Talo Çanta, Şekerci Ahmet Efendi, Alat Tekstil, Tatarlar Pano, ABA Doğaltaş, AKDAĞ Grup ve İSAŞ UN Fabrikaları gibi Elazığ'ın ekonomisine büyük katkılar sağlayan önemli işletmeler tek tek ziyaret edildi.

Her bir işletmede, işletme sahipleri ve çalışanlarla samimi sohbetler gerçekleştirildi. Prof. Dr. Erol KELEŞ, üretimin ve istihdamın kalbi olan bu bölgedeki çalışmaların önemine vurgu yaparak, işletme sahiplerine misafirperverlikleri ve sanayiye yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür etti. Çalışanlara ise gösterdikleri özveri ve çalışkanlık için minnettarlık ifade ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Prof. Dr. KELEŞ, "Burada üretilen her bir ürün, ülkemizin ekonomik gücüne doğrudan katkı sağlamaktadır.Her zaman, sanayicilerimizin ve çalışanlarımızın yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.