Fırat Üniversitesi, Öğrencilerine Anne Şefkatiyle Yaklaşıyor

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları, ara sınav dönemi nedeniyle kütüphanede ders çalışan öğrencilere anne eli değerek hazırlanan pasta, çorba ve çay ikramında bulundu.

Fırat Üniversitesi, Öğrencilerine Anne Şefkatiyle Yaklaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları üyeleri ara sınavlara hazırlanan öğrencileri unutmadı ve onlar için evlerinde hazırladıkları pasta ve çorbaları gece saatlerinde kütüphanede ikram etti.

24 saat açık olan kütüphanede ders çalışmak için sabahlayan öğrenciler, yapılan pasta ve çorba ikramları ile aile sıcaklığını da yaşayarak oldukça mutlu oldu.

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, “Ara sınavlara hazırlanan öğrencilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Kadın kolları üyelerimizle birlikte evlerimizde bizlere emanet olan öğrencilerimiz için pastalar, börekler, çorbalar hazırladık. Bizler de birer anneyiz, anne şefkatinin ne olduğunu, anne eli değerek hazırlanan yemeklerin lezzetini çok iyi biliriz. Bu nedenle emanetimiz olan öğrencilerimize anneleri kadar olamasak da anne şefkatini hissettirmek istedik. Evlerimizde hazırladığımız pasta ve çorbaları ders çalışan öğrencilerimize ikram ediyoruz. Onların mutlu olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Annelerimizin gözleri arkada kalmasın, elimizden geldiğince öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Geç saatlerde anne eli değerek hazırlanan ikramları alan öğrenciler de Fırat Üniversitesi’nde oldukları için mutluluklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.