Genç Girişimciler Buluşması

İlimiz ekonomik kalkınmasına katkı amacıyla çalışmalarını yürüten genç iş insanları ve genç girişimciler bir araya gelip istişare toplantıları yaparak güçlerini Elâzığ'ın gelişmesi yönünde birleştirmeye devam ediyorlar.

Genç Girişimciler Buluşması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Genç MÜSİAD heyeti, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulunu ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurularak hizmetlerine başlayan Genç Girişimciler Kurulu’nu hayırlı etmek ve ilimizde yatırım ve yeni istihdam alanları oluşturmak amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade eden Genç MÜSİAD başkanı Furkan Göçer, gençlerin sahiplendiği ve gayret gösterdiği bir kalkınma modeliyle şehrin daha hızlı gelişeceğini dile getirdi.

Gençlerin inovatif fikirleri ve girişimci özellikleriyle başta yazılım olmak üzere teknoloji ve savunma sanayi alanındaki başarılarını takdirle izlediklerini ve bundan gurur duyduklarını dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Teknofest kuşağı olarak nitelendirdiği genç girişimcilerimizin yazılım ve birçok alanda birbirinden değerli ve anlamlı başarılara imza atması, tüm gençlerimiz üzerinde olumlu etki yapıyor ve yeni hedef ve hayallerin doğmasını getiriyor. Bizler de Genç MÜSİAD ve Elazığ TSO Genç Girişimciler Kurulu üyeleri olarak bir araya gelerek yeni yatırım, üretim ve istihdamla ilgili istişarelerde bulunduk. Gençlerimizin ortaya koyduğu proje ve düşünceler çok anlamlı ve değerli. İstişarelerimiz sonunda aldığımız kararları yakın zamanda hayata geçirecek ve şehrimizdeki genç girişimcilerin başarılarını hep birlikle göreceğiz.”