Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren Sporcularımıza Başarılar Diledi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü özellikle son iki yıldır içinde bulunduğumuz tesisleşme ile birlikte bir çok spor branşlarında başarılı ve güzel sonuçlar almaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren Sporcularımıza Başarılar Diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü özellikle son iki yıldır içinde bulunduğumuz tesisleşme ile birlikte bir çok spor branşlarında başarılı ve güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN 2021-2022 spor sezonu öncesinde hentbol, voleybol, bocce, yüzme,  güreş, boks, kick boks, karete, taekwondo, juda, cimnsatik, okçuluk, satranç, bedminton, eskrim, su topu,  gibi farklı bir çok branştan antrenör ve sporcularla antrenmanlarda bir araya geldi.

Sporcu ve antrenörler ile antrenmanlarda bir araya gelen İl Müdürü EREN yaptığı açıklamalarda, " 2021-2022 spor sezonu öncesinde bir çok farklı branştan sporcularımız ve antrenörlerimizle bir araya gelerek onların her zaman yanlarında olduğumuzu birkez daha belirttik. İnşallah sporcularımız yeni sezondada mevcut başarılarının üzerine ekleyerek daha yeni bir çok başarılara imza atacaklar. Ben yeni sezon öncesinde tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. "ifadelerine yer verdi.