Gürsel Erol'dan Chp Genel Başkanı Özgür Özel'e Teşekkür Ziyareti

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'daki işçilerin sesi olan ve parti grup toplantısında sorunu dile getiren Özgür Özel'i ziyaret etti.

Gürsel Erol'dan  Chp Genel Başkanı Özgür Özel'e Teşekkür Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret ederek işçilerin grev sürecine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Elazığ’da Eti Krom fabrikasında çalışan işçiler 1 Temmuz 2024 tarihinde maaş artışı ve ikramiye taleplerinin karşılanmaması nedeniyle grev haklarını kullandı.

Yaklaşık 17 günlük grev süreci boyunca işçilere en büyük destek Elazığ’ın sesi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan geldi. Milletvekili Erol her an işçilerle temasta kaldı ve konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i bilgilendirerek CHP’nin gölge Enerji Bakanı olarak bilinen Deniz Yavuzyılmaz öncülüğünde

Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Karabük Milletvekili Cevdet Akay’dan oluşan bir heyetin Elazığ’a gelmesine katkı sağladı. Bununla da yetinmeyen Erol, krom sahasının işletme hakkını elinde bulunduran Yıldırım Holding’e Salı gününe kadar süre vererek sorunun çözülmemesi halinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu sorunu partisinin grup toplantısında tüm Türkiye duyuracağını ifade etti.

Söylediği sözü somutlaştıran Milletvekili Erol geçtiğimiz Salı günü gerçekleşen CHP grup toplantısında Özgür Özel’in bu sorunu Türkiye gündemine taşımasına vesile oldu.

İŞÇİLER VE ELAZIĞ İÇİN MUTLU SON

Yaşanan bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz gün Yıldırım Holding ile işçi temsilcileri bir toplantı yaptı ve holding işçilerin taleplerini kabul ettiğini ifade etti.

Grevin mutlu sonla neticelenmesinin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek sürece katkısından dolayı Elazığlı işçiler adına teşekkürlerini iletti.

 Erol, “Cumhuriyet Halk Partisi emeğin kitle partisidir.

Elazığ Eti Krom AŞ emekçilerinin mücadelesine destek vererek çalışma barışının sağlanmasına katkıda bulunan Genel Başkan’ımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret ederek, kendilerine hemşehrilerimiz adına teşekkür ettim.” Dedi.