Haydi Elazığ! Misafirperverliğimizi Gösterme Zamanı

Fırat Üniversitesi tarafından bugün yapılan açıklamada Üniversitenin yeni kurulan vakfı tarafından öğrenciler için iftar yemeği bağışı kampanyası başlatıldığı duyuruldu. Elazığlı hayırseverlerin ailelerinden uzakta olan öğrencilere destek olması bekleniyor.

Haydi Elazığ! Misafirperverliğimizi Gösterme Zamanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akademik başarılarının yanı sıra sosyal çalışmalarıyla da öğrenci dostu bir üniversite olan Fırat Üniversitesi, ramazan ayında öğrencilerini unutmadı.

 

Fırat Üniversitesi tarafından bugün yapılan açıklamada, “Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı”nın kurulduğu ve ilk çalışmasının da belli olduğu bildirildi.

 

Üniversite ailelerinden uzakta olan öğrencilere ramazan ayı boyunca iftar yemeği vermeyi planlıyor.

 

Burada en büyük görev ise Elazığlı vatandaşlara düşüyor. Elazığ’da misafir olan ve ramazan ayını ailelerinden uzakta geçirecek olan öğrencilere sahip çıkmak Elazığlıların misafirperverliğini gösterecek.

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yaptığı açıklamada; kurulan vakfa yapılacak bağışların önemine dikkat çekerek “üniversitemiz vakfına yapacağınız bağışlar ramazan ayı boyunca öğrencilerimize iftar yemeği olarak yansıyacaktır. İftar sofrasında ülkemizin geleceği öğrencilerimizin, hayır sahiplerine yapacağı duanın; mutluluğunu, huzurunu ve sevincini hepimiz yüreğimizde hissedeceğiz. Vakfımızın hesabına yapılacak her bir bağış öğrencilerimizin geleceğini şekillendirecektir. Öğrencilerimizin yanında yer alarak onların mutluluğuna ve sevinçlerine ortak olacak olan tüm Elazığlı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

HAYDİ ELAZIĞ SIRA SENDE!

Fırat Üniversitesi’nde Üniversite Evi’nde üniversitenin karşıladığı bedel düşüldüğünde bir günlük yemek ücreti 20 TL. Dolayısıyla ramazan ayı boyunca hafta içi 22 gün boyunca iftar bedeli 440 TL olarak hesaplandı.

 

Bir öğrencinin bir ay boyunca iftar yemeğini karşılamak 440 TL bedelinde olacak. Her Elazığlı’nın en az bir öğrencinin bir ay iftar yemeğini karşılamasıyla binlerce öğrenci ramazan ayında iftarını ücretsiz yapabilecek.

 

Bu önemli kampanyaya tüm Elazığlı vatandaşların desteğini bekliyoruz.

 

Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı Hesap Bilgileri:

 

Banka: Ziraat Bankası

 

Hesap Adı: Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı

 

Iban Numaraları:

 

TL: TR57 0001 0015 6197 6841 0950 01

 

USD: TR30 0001 0015 6197 6841 0950 02

 

EURO: TR03 0001 0015 6197 6841 0950 03