HİZMET-İŞ Sendikası Elazığ Şubesinden Bayramda Emekçilere Ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediyesi bünyesinde görev yapan üyeleriyle bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.

HİZMET-İŞ Sendikası Elazığ Şubesinden Bayramda Emekçilere Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şube Başkanı Gökhan Arpa ve yönetim kurulu üyeleri, sendika binasında gerçekleşen bayramlaşma programının ardından sahada çalışan belediye emekçilerini ziyaret etti.

Bayramlaşma programı kapsamında, Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Hareket Amirliği’nde görev yapan şoförlerle bir araya gelinerek, bayramın birlik ve dayanışma ruhu vurgulandı. Ardından 7/24 görev başında olan Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Su Arıza Servisi’nde çalışan üyeler ziyaret edilerek, fedakâr çalışmaları için kendilerine teşekkür edildi.

Belediye hizmetlerinin vatandaşlara etkin şekilde ulaşmasında kritik rol oynayan Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesindeki 153 Beyaz Masa çalışanları da unutulmadı. Vatandaşların belediye ile olan iletişiminde köprü görevi gören üyelerle bayramlaşan sendika yönetimi, onların özverili çalışmalarına vurgu yaparak bayram sevincini paylaştı.

Bayramın dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirten Şube Başkanı Gökhan Arpa, “Elazığ Belediyesi’nin farklı birimlerinde büyük bir özveriyle çalışan kıymetli emekçi kardeşlerimizi bayramda da yalnız bırakmadık. Onların alın teri ve emeği, şehrimizin hizmet kalitesini yükseltmektedir. Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi, bayram ziyaretleriyle çalışanlarla gönül bağlarını daha da güçlendirerek, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.