Hizmeti Çok, Şaibesi Yok

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hayata geçirdiği prestij projeleriyle halkın takdirini kazanmayı başardı. Bağımsız şirketler tarafından yapılan anketlerde memnuniyetin yüzde 70'lere ulaştığı Başkan Şerifoğulları'nın Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hizmeti Çok, Şaibesi Yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlulları, 2019 yılından beri hayata geçirdiği projelerle halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.
Şehrin kronikleşmiş problemlerinin üzerine cesaretle giden, kent merkezinde otopark sorununu iki adet yeraltı otoparkıyla çözüp şehri devasa meydanlarla buluşturan, Fuar ve Kongre Merkezi, Yeni terminal binası, Engelsiz Yaşam Merkezi, Köy-kent,  Kanalboyu mesire alanları, yüzlerce mahalle parkı, kadın, çocuk ve gençlere yönelik projeler,  yeni bulvarlar, sosyal ve sportif hizmetlerle halkın takdirini kazanan Başkan Şerifoğulları’nın bu başarısı birçok ilde örnek olarak gösteriliyor.

HALKIN GÖNLÜNDE 

14 Ocak 2020 depremi, pandemi ve 2 Şubat 2023 depremlerine rağmen hizmetlerini aksatmadan devam ettiren ve birçok projeyi Elazığ ile buluşturan Başkan Şerifoğulları, mütevazı kişiliği, her kesimle kurduğu samimi diyalogları sebebiyle halkın gönlüne girmeyi başaran ender siyasetçilerden biri olma özelliği ile de öne çıkıyor.

HİZMETİ ÇOK, ŞAİBESİ YOK

Başkan Şerifoğulları, önemli hizmetleri ve dev bütçeli projeleri haya geçirmekle birlikle bugüne kadar herhangi bir usulsüzlüğü ve yolsuzluk gibi olumsuzlukla gündeme gelmemiş olması, bu yönüyle de dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla belediyeyi ve şehri, yönetmesi halkta; “hizmeti çok, şaibesi yok” cümlesiyle karşılık buluyor ve takdir topluyor.

PROJELERİ HALKA SORDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmetlerini hayata geçirmekle birlikte hangisini daha çok beğendiklerini de halka sormayı ihmal etmiyor.
Başkan Şerifoğulları,  sosyal medya hesabında vizyon projeleri arasında yer alan ve yapımı tamamlanan projelerinin görsellerini paylaştı. 
Projelerini anket olarak paylaşan başkan Şerifoğulları vatandaşlara, “peki, sizin favori projeniz hangisi?” şeklinde sordu.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından yapımı tamamlanan projelerini anket olarak paylaştı.  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  vizyon projeleri arasında yer alan ve yapımı tamamlanan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi ile Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesi’nin görsellerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

“ÖNCE HAYAL ETTİK”

 Başkan Şerifoğulları paylaşımında; “Önce hayal ettik, inandık. Sonra söz verdik, yaptık. Birbirinden kıymetli vizyon projelerimizi hizmetinize sunduk” notunu düşerek Elazığ’da yaşayan vatandaşlara; “Peki, sizin favori projeniz hangisi?” diye sordu.