MHP İl Başkanı Yunus Bal: İşçi Kardeşlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal Ferrokrom tesislerinde grev yapan işçilerin yanında olduklarını belirterek bir basın açıklaması yayınladı. Yunus Bal açıklamasında şu ifadelere yer verdi

MHP İl Başkanı Yunus Bal: İşçi Kardeşlerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşçi kardeşlerimiz; ülkemizin her köşesinde, her sektörde, alın teri dökerek, emek vererek, üretimde bulunarak toplumun temel taşını oluşturmaktadırlar.

Tüm bu emeğe karşılık ne yazık ki, birçok işçimiz hala adil olmayan çalışma koşullarıyla ve düşük ücretlerle mücadele etmektedirler.

Alacakaya ilçemizde Ferrokrom tesislerinde çalışan işçi kardeşlerimiz özlük haklarıyla ilgili olarak banka promosyonu, ikramiyeleri ve taban maaşlarına zam taleplerinin karşılanmaması üzere yaklaşık 11 gündür başlatmış olduğu grevi Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver ile birlikte yakından takip ederek işçi kardeşlerimizin yanında olduk, olmayada devam edeceğimizi kamuoyu nezdinde bir kez daha ifade ediyoruz.

Ayrıca Ferro Krom İşletme sahibi Sayın Ali Rıza Yıldırım’ın medyaya yansıyan diyaloğunu ve ifadelerini şiddetle kınıyoruz. Sağduyu ve anlayışla hareket etmesi gerekirken işçilerimize kullanmış olduğu üslubu kendisine yakıştırmadığımızı belirtiyor ve ilimiz Milletvekilerini zan altında bırakan yakışıksız ithamlarından dolayı açıklama yapmaya davet ediyoruz. Aksi taktirde gereken cevap misliyle verilecektir.