Karabalık AVM 7. Şubesini Açtı

Uygun fiyat ve müşteri memnuniyetiyle Elazığ'ın köklü alışveriş merkezlerinden olan Karabalık AVM şube ağını genişletmeye devam ediyor. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılışta fiyatların uygun olması ve bayrama özel ek indirimlerin yapılması açılışta izdihama neden oldu.

Karabalık AVM 7. Şubesini Açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karabalık AVM 7. Şubesi Ataşehir Mahallesi Zeybekler Sokak Gold Palace Düğün Salonu’nun altında hizmet vermeye başladı. Açılışa Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, AK Parti Elazığ İl Başkan Vekili Semih Tekmen, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, siyasetçi, iş dünyası ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Karabalık alışveriş merkezi yönetim kurulu başkanı Eşref Karabalık, 1989 yılından itibaren Elazığ’a ailesi ile birlikte hizmet vermenin onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, çalışanlarımızla ve müşterilerimizle bugünlere geldik deyip, açılışa gelen misafirlere teşekkür etti.

Açılışta konuşma yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı İdris Alan ise Karabalık ailesine Elazığ’a sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni marketin hayırlara vesile getirmesini temenni etti.

AK Parti il başkan yardımcısı Semih Tekmen ise bu tür açılışların şehre büyük katma değer sağladığını, istihdam öncelikli çalışmalar içerisinde yer aldığından ötürü Karabalık AVM yöneticilerine teşekkür etti. Daha sonra dualarla kurdele açılışı yapılan marketin ilk hizmet günü ve bayram indirimlerinin de olması sebebiyle vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.