Karakoçan ve Yazıkonak'ta AK Parti'nin Coşkusu

Mustafa Aydın ve Aydın Ayaz ile Gerçek Belediyecilik Yolunda Elazığ'ın Karakoçan ve Yazıkonak ilçelerinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ'in de katılımıyla gerçekleşen mitingler, halkın yoğun ve coşkulu katılımıyla adeta bir şölen havasına büründü.

Karakoçan ve Yazıkonak'ta AK Parti'nin Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mitinglerde, Karakoçan ve Yazıkonak halkının, AK Parti'nin gerçekleştirdiği hizmetler ve gelecek vizyonuna güçlü bir destek verdiği görüldü. Karakoçan mitinginde konuşan Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, "Karakoçan, coşkusuyla, sevdasıyla muhteşem bir katılım gösterdi. Buradaki her bir hemşehrimiz, Mustafa Aydın liderliğinde, insanı önceleyen, gönüllere dokunan ve her hanenin derdiyle dertlenen bir belediyecilik anlayışını tahkim edecek. Karakoçan, Türkiye Yüzyılı Şehirleri'nin inşasında 'EVET' diyerek, sandıkları coşturmaya hazır" dedi.

Yazıkonak'ta ise AK Parti'nin coşkusu, katılımcıların alanlara sığmamasıyla kendini gösterdi. Erol KELEŞ, "Yazıkonak'ta, Aydın Ayaz ile birlikte, AK Parti'mizin vizyonunu daha da ileriye taşıyacak, gerçek belediyeciliğin ne demek olduğunu herkese göstereceğiz. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı Yazıkonak'ta, zaferin ve bayram havasının esintilerini hep birlikte hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

Her iki mitingde de Prof. Dr. Erol KELEŞ, AK Parti'nin insan odaklı hizmet anlayışına vurgu yaparak, yerel yönetimlerde de bu anlayışın temsil edilmesinin önemine değindi. Mitingler, "Hazırız, Kararlıyız" ve "Gerçek Belediyecilik" sloganlarıyla, Karakoçan ve Yazıkonak'ta AK Parti'nin hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılığını ortaya koydu.