Kırmızı Grup İyi Takımlardan Oluşuyor

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat Çimentaş Elazığspor'un yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edeceği Kırmızı grubun iyi takımlardan olduğunu vurguladı.

Kırmızı Grup İyi Takımlardan Oluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’ TFF 2. Ligimizin 2024 – 2025 futbol sezonu 1 Eylül 2024 tarihinde start alacak. Malum ilimizin köklü takımlarından ve en önemli değeri Çimentaş Elazığsporumuz bu sezon 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek. Kura çekimi sonrasında oluşan takımların belirlenmesinde şu ortaya çıkıyor ki iyi bir kadro oluşturursak geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda bir üst lige çıkabiliriz. Elazığsporumuzun yer aldığı kırmızı grupta; çekilen kura sonrasında; 68 Aksaray Belediyespor, Vanspor FK, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Bucaspor 1928, Diyarbekirspor, Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediye, Karaman FK, Menemen FK, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor ve Mersin İdman Yurdu ile birlikte toplamda 18 takım yer aldı. Biz inanıyoruz ki yeni belirlenecek yönetim kurulu ile Elazığsporumuza yapılacak iyi transferlerle üst sıraları zorlayan ve adını finallere yazacaktır. Beyaz grupta birden fazla tecrübeli ve zor takımlar var. Kırmızı grubu iyi analiz ederek istenen ve arzulanan 1. Lige çıkacağımıza olan inancımız tam ‘’ dedi.

Polat, ayrıca TÜRFAD Elazığ Şubesi olarak her koşulda Elazığspor takımımızın yanında yer aldıklarını ve yer alamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.