Milletvekili Keleş Bayramlaşma Törenlerine Katılmaya Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, bayram dolayısıyla Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği ve Elazığ Merkez Köy Muhtarları Dayanışma Derneği'nin düzenlediği bayramlaşma programlarına katıldı.

Milletvekili Keleş Bayramlaşma Törenlerine Katılmaya Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği Programı

Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği’nin geleneksel bayramlaşma programına, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları ile birlikte katılan Prof. Dr. Erol Keleş, sendika temsilcileri ve üyeleriyle bayramlaştı. Programda sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmanın ardından Keleş, Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi Sayın İbrahim Bahşi’ye ve tüm Memur-Sen ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Elazığ Merkez Köy Muhtarları Dayanışma Derneği Programı

Ardından İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Elazığ Merkez Köy Muhtarları Dayanışma Derneği’nin bayramlaşma programına katılan Prof. Dr. Erol Keleş, dernek üyeleri ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların köylerindeki sorunları, ihtiyaçları ve taleplerini dinleyen Keleş, çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulundu. Programın sonunda Dernek Başkanı Sayın Selçuk Özer ve dernek üyesi kıymetli muhtarlara misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.