Milletvekili Keleş'in Maden İlçe Programı

Gezin ve Çevre Köylerle İstişare Toplantısı

Milletvekili Keleş'in Maden İlçe Programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi. İstişare odaklı gerçekleştirilen toplantıda köylerin sorunları, ihtiyaçları ve talepleri dinlendi ve notlar alındı. Milletvekili Keleş, kendilerini samimiyetle karşılayan hemşehrilerine teşekkür ederek, sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılacağını vurguladı.

Maden İlçesinde Esnaf Ziyaretleri

Maden ilçesindeki esnaf ziyaretleri sırasında Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, esnaflarla sohbetlerde bulundu ve hayırlı kazançlar diledi. Keleş, “Esnaf ziyareti samimiyet demek, hoş sohbet demek,” diyerek, esnafla bir araya gelmenin önemine dikkat çekti ve “Rabbim birliğimizi daim etsin,” ifadelerini kullandı.

Maden İlçesinde Hemşehrilerle Buluşma

“Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle verince yorulmuyoruz,” diyen Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesindeki vatandaşlarla son gelişmeleri değerlendirdi ve istişarelerde bulundu. Süreci sıkı bir şekilde takip ettiklerini belirten Keleş, ilerleyen günlerde sonuç odaklı girişimlerde bulunacaklarını ve hemşehrilerini mağdur etmeden süreci tamamlayacaklarını ifade etti.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in Maden ilçesindeki programı, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.