Milletvekili Keleş, Keban'da Yoğun Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Keban ilçesinde kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Keban İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Keleş, İlçe Başkanı Turgay Toprak ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Keban'da Yoğun Ziyaretlerde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keleş, daha sonra Keban Kaymakamı Furkan Atalık’ı ziyaret ederek ilçedeki projeler hakkında bilgi aldı. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerinide dinleyen Keleş, yapımı süren 24 dairelik Polis Lojmanları Projesi inşaatını da yerinde inceledi.

Milletvekili Keleş, ilçede yapımı devam eden eğitim projeleriyle de yakından ilgilendi. 16 derslikli Keban Lisesi ve yeni açılan Musa Coşkun Ortaokulu’nu ziyaret eden Keleş, bu yatırımların ilçenin eğitim kalitesini artıracağını ifade etti.

Keban HES’te incelemelerde bulunan Keleş, Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılayan bu tesisin bölge için önemini vurguladı. Ayrıca, depremzede vatandaşlar için yapılan TOKİ AFAD konutlarını ziyaret ederek, projelerin hızla devam ettiğini belirtti.

Keleş, sağlık alanında devam eden 25 yataklı Keban Devlet Hastanesi inşaatı ve lojman projelerini de yerinde inceleyerek, bu yatırımların ilçe için önemli olduğunu söyledi. 

Son olarak Bademli ve Beydeğirmenönü köylerini ziyaret eden Keleş, köy halkının taleplerini dinleyerek notlar aldı ve çözüm önerileri üzerinde durdu.