Milletvekili Keleş, Maden'de Vatandaşlarla Buluştu: Sorunları, İhtiyaçları ve Önerileri Yerinde Dinlendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesinin köy ve mezralarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgedeki sorun ve talepleri dinledi.

Milletvekili Keleş, Maden'de Vatandaşlarla Buluştu: Sorunları, İhtiyaçları ve Önerileri Yerinde Dinlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keleş, Hatunköy, Tekevler Köyü ve Harabe ile Dilekkaya Mezraları’nda vatandaşlarla buluşarak istişarelerde bulundu.

Hatunköy’de Muhtarlar ve Vatandaşlarla Toplantı

Milletvekili Keleş, Hatunköy’de Cuma namazının ardından çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Toplantıda köylerin sorunları, ihtiyaçları ve beklentileri ele alındı. Keleş, bölge halkına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın taleplerini dikkatle dinledik ve çözüm noktasında gerekli adımları atacağız” dedi.

Tekevler Köyü’nde İstişare Toplantısı

Tekevler Köyü’nde de benzer bir program gerçekleştiren Keleş, çevre köylerin muhtarları ve halkıyla bir araya geldi. Köylerde yaşanan sorunların çözümü için yerinde tespitler yaptıklarını ifade eden Keleş, vatandaşların taleplerinin not alındığını belirtti. “Hemşehrilerimizin içten sohbetleri ve kadirşinaslıkları bizlere güç veriyor” diyerek bölge halkına teşekkür etti.

Harabe ve Dilekkaya Mezralarında İncelemeler

Keleş ve beraberindeki heyet, Harabe ve Dilekkaya Mezraları’nda TOKİ tarafından inşa edilen 39 adet çelik konstrüksiyon evleri yerinde inceledi. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen Keleş, bölgedeki sorunları dinleyerek evlerin yeni sahiplerine huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Milletvekili Keleş, ziyaret ettiği köy ve mezralarda samimi karşılamalar için vatandaşlara teşekkür ederek, Elazığ’ın kalkınması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.