Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda

Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, Haber Ayrıntı Gazetesine mahallenin son durumunu anlattı.

Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Nailbey Mahallesinde ağır hasar alan binaların yıkımları esnasında mahalle sakinlerinin tozdan ve topraktan şikâyet olduğunu ifade eden Nailbey Mahallesi Muhtarı İhsan Parlak, “Nailbey mahallesinde hiçbir hizmet yok. Ben buradan Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Milletvekillerimize sesleniyorum. Mahalle olarak çok kötü durumdayız. Mahalleli yıkımlardan dolayı tozdan topraktan şikayetçi göz gözü görmüyor. Binaları yıkıp çekip gidiyorlar. Su bile sıkmıyorlar.  Yıkım esnasında yandaki binanın zarar görüp görmemesi umurlarında değil. Bunların kontrolünü yapacak bir yetkili istiyoruz. Maalesef şu anda yollar ve kaldırımlar aşırı bozuk. Bağlar  sokakta 28 numaranın duvarını yıkmışlar halen daha duvar yapılmamış.  Binaların hafriyatlarının tam olarak temizlenmedi. Vatandaş arabasını bile koyamıyor” açıklamalarında bulundu.

PARLAK: EN BÜYÜK BEKLENTİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM

Nail Bey mahallesi başta olmak üzere Kentsel dönüşümün merkez mahallelere girmesi gerektiğinin altını çizen Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, “Nail Bey mahallesi başta olmak üzere Kentsel dönüşümün merkez mahallelere girmesi gerekiyor. Mahallemizde şu anda 75 tane ağır hasarlı 13 tane orta ağır hasarlı binamız var.  Kentsel dönüşüm bizim en büyük beklentimizdir. Çünkü artık evlerimiz yaşadığımız depremler nedeniyle fazlasıyla yoruldu ve bu bahsettiğimiz 50 -60 senelik evler” diye konuştu.

MUHTAR PARLAK: ALLAH’IN İZNİYLE YEREL SEÇİMLERDE TEKRARDAN MUHTRALIĞI ALACAĞIZ

Nailbey Mahallesinde 4 dönemdir Mahalle Muhtarlığı görevini sürdüren Muhtar İhsan Parlak, 2024 yerel seçimlerinde tekrardan aday olacağını açıkladı.

Sadece Yenice Sokakta erkeklere özel taziye evinin olduğunu ifade eden Muhtar İhsan Parlak, artık mahallerinde hem bayanlar hem erkekler için bir taziye evinin olduğunu söyledi.

Muhtar İhsan Parlak; “Adayız Allah’ın izniyle bu seçimlerde de muhtarlığı tekrardan alacağız. Bilindiği üzere mahallemizde taziye evimiz yoktu. Sadece Yenice Sokakta erkeklere vardı. Sayın Belediye Başkanımıza durumu illettik. Vatandaşın sıkıntısı giderildi. Artık sadece erkekler için değil bayanlar içinde bir taziye evimiz var. Bu konuda bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımıza ve Belediye’de emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

HABER/AYLİN SOLMAZ

Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda
Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda
Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda
Muhtar Parlak: Nailbey Mahallesi Çok Kötü Durumda